Yılport Samsunspor'a sezon başında gelen ve sakatlıkları nedeniyle bir türlü kadroya giremeyen Sırp forvet oyuncu Alen Melunovic'in takımdan ayrılması için taraftarlar isyan bayrağı açtı.

Taraftar gruplarının ortak yazılı açıklamasında, Melunovic istenmeyen adam ilan edilerken, bir an önce takımdan ayrılması istendi. Samsunspor Taraftar Gruplarının Melunovic'le ilgili ortak açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

BAŞKANIMIZI VE BİZİ ÜZÜYOR
"Bir haftalık idman programından sonra önce dizini sonra belini ve ayaklarını bahane ederek sadece düz koşu ve yürüyerek 6 ayı geçiren, tedavi programına uymayan, şehrimizi tatil yöresi gibi gören, gününü gün eden Alen Melunovic'i istemiyoruz. İyi niyetle takımın hocası ve menajere güvenerek transferine izin verilen, tüm yasal haklarını ödemekten kaçınmayan başkanımızın tekliflerine kapısını kapatıp, adeta çözümsüzlük üzerine sinsi planlar yapan maksatlı oyuncuya, sabrımızı taşırma diyoruz.

SON KEZ UYARIYORUZ
Süresiz kadrodışı bırakılmasına, takımdan ayrılması için alternatifler sunulmasına ve hatta başka transfer teklifleri olmasına rağmen inatla Samsun'da tatil yaparcasına bekliyor. Takıma katkıda bulunamayacağını bile bile, kerhen idman pragramına devam ediyor. Böyle zihniyetli futbolculara bu zaman kadar gerekli tepkimizi gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Melunovic'in bu amaçlı tavrına rıza göstermiyoruz ve gereğini yapmasını bekliyoruz."