Ligin otuzuncu haftasında kırk dokuz puanla üçüncü sırada bulunan ve Ümraniye sporun puan kaybetmesinden dolayı ilk iki için umutlanan Bandırmaspor ile ilk iki hedefi olmayan ve ilk altıda kalıp Play-Off oynamayı hedefleyen ligin kırk iki puanla yedinci sırasındaki Samsunspor.

Bizim açımızdan zor görünen bir müsabaka idi.

Bandırmaspor sanki ligin orta sıralarında oynayan bir takım görüntüsünde, haddini bilen, sakin kalan, puan alamazsak önemli değil havasında bir takım gibiydi.

Samsunspor'un mutlaka kazanması gereken bir maçtı.

İyi mücadele ettiler.

Maçın altıncı dakikasında Yasin ve Hasan'ın iki topunu çıkaran ve maçın kaderini değiştiren, Bandırmaspor'un galip gelmesinde büyük katkı sağlayan maçın kahramanı hiç kuşku yok ki kaleci Gökhan'dı.

Yirminin üzerinde köşe vuruşu kullandık ama hiç birinde etkili olamadık.

Demek oluyor ki duran toplarda etkili değiliz.

Yasin, Osman ve Tomane olmak üzere hepsi çok çalıştı ama organize oyun yoktu buna rağmen bulmuş olduğumuz pozisyonları değerlendiremedik futbol şansı bizden yana değildi.

Play-Off çemberi daralıyor, çok dikkatli olmak gerekiyor.

Önümüzdeki hafta Eyüpspor maçını kaybedersek iş mucizelere kalır.

Samsunspor'da sorun kurumsal yapıya sahip olmaması, önüne gelen gerekli gereksiz konuşuyor. Kulübün başkanı ve basın sözcüsü konuşur, teknik adam ise teknik anlamda konuşur ve gerektiğinde konuşur, her gün konuşup bilgi kirliliği yapmaz ve kafa karıştırmaz.

Enerjisini basın ile harcamaz.

Maçın hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy vasat maç yönetti ama skora etki edecek hata yapmadı.

İyi mücadele ettik ama organize oynamadık futbol şansı bizden yana değil rakip Bandırmaspor'dan yana idi. Bir geldiler pir geldiler, üç puanı alıp gittiler.