STAT: Bolu Atatürk
HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen xx, Mustafa Savranlar xx, Ferdi Karadoruk xx
BOLUSPOR: Selmani xx, Fethi Özer xx, Hakan Bilgiç xx, Emn Bayram xx (Arda Şengül dk. 76 xx), Bülent Cevahir xx, Eray Ataseven xx (Tugay Kaçar dk. 68 xx), Gökhan Karadeniz xx (Novak dk. 76 xx), Roshi xx, Abdurrahman Canlı xx, Berk Yıldız xx (Bregu dk. 86 ?), Balaj xxx (Kasongo dk. 85 ?)

SAMSUNSPOR: Nurullah Aslan x, Ali Ülgen x (Ensar Arslan dk. 84 ?), Yunus Emre Çift x, Soner Gönül x, Osman Çelik x, Cihan Kahraman x, Savicevic x, Berk Taşkın x (Ngandu dk. 55 ?), Fofana x, Polat Yaldır x (Tallo dk. 55 ?), Tomane x
GOLLER: Polat Yaldır (dk. 19) (Samsunspor), Balaj (dk. 30 ve 55) (Boluspor)
SARIKARTLAR: Ali Ülgen, Osman Çelik (Samsunspor), Berk Yıldız, Abdurrahman Canlı, Kasongo (Boluspor)

Karşılaşma Boluspor'un vuruşuyla başladı.
Karşılaşmanın ilk 5 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Samsunspor, Boluspor yarı alanında daha çok görünmesine rağmen önemli bir pozisyon geliştiremedi.
İlk 15 dakika golsüz ve pozisyonsuz geçildi. İki takımda rakibi karşısında üstün kurmak istiyor ama henüz bunu başarabilmiş değiller.
Dak 17: Ceza alanına gönderilen topta Tomane aşırdı Polat çaprazda toplu buluştu, önüne aldı, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda sert vurdu ama top yandan auta gitti. Bu maçın ilk ciddi pozisyonuydu ve Samsunspor mutlak bir pozisyonda gol bulamadı.
GOOOOOOOOOOOOOL
Dak 19: Fofana sol kanattan aldığı topla çizgiye indi, ortaladı, ön direkte Polat kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi:0-1
Dak 27: Fofoana orta sahadan aldığı topla ceza alanına kadar girdi, ortaladı, rakibin havalandırdı topa ceza alanı içinde Tomane rövaşata ile vurdu. Top az farkla üstten auta gitti.
Dak 29: Roshi soldan ortaladı ceza alanı içinde Balaj kafayla topu ağlara gönderdi:1-1
İlk devre sona erdi: 1-1
İkinci devre Samsunspor'un vuruşuyla başladı.
Dak 54: Boluspor atağında Bülent Cevahir'in ortasında Balaj ceza alanında yükselip kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi:2-1
Dak 55: Berk ve Polat çıktı, Tallo ile Kayamba girdi.
Hakem 8 dakika uzatma verdi.
Dak 90+3: Saviceviç'in ortasında Kayamba arka direkte müsait pozisyonda topu kale yerine auta vurdu ve Samsunspor'u beraberlikten etti.
Dak 90 + 9: Ceza sahasına gönderilen ortada Osman'ın kafa vuruşunda top direkten döndü ve hakem maçı bitirdi: 2-1