Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Açılış Toplantısı'na başkanlık etti. Böbreğinde bir tümör olduğunu belirten Başkan Demir, sağlık durumu hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.
Tüm gücü ve gayretiyle Samsun'a hizmet edeceğini ifade eden Mustafa Demir, "Temmuz ayındaki meclis açılışına hastalığımı öğrenmiş olarak gelmiştim. Daha sonra Ankara süreci başladı ve ilk tedaviyi aldım. Bugün de Samsun'da işimizin başındayız. Böbrek kaynaklı bir tümör tespiti var. Tedaviye uygun bir hastalık olduğunu söylediler. 15 günde bir ilaç alımı söz konusu olacak. Tedavimiz o şekilde devam edecek. Ömrü, Rabbimiz verdikçe yaşayacağız. İmtihan olmaya devam edeceğiz. Akıl başta, can tende oldukça inşallah devam edeceğiz" diye konuştu.

1 MİLYAR 295 MİLYON TL'LİK EK BÜTÇE
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı'nda gündeme alınan 44 madde, daha geniş çerçeveli görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Aralarında Büyükşehir Belediyesi'nin 2022 yılı mali bütçesine '1 milyar 295 milyon TL'lik ek bütçe ilavesi' teklifinin de yer aldığı maddeler komisyonda görüşüldükten sonra son meclis toplantısında karara bağlanacak.