Terme İş Adamları Derneği, (TİAD) Termeli siyasetçi, akademisyen, işadamı, yazar, sanatçı ve sporcularla üyelerini son iftar yemeğinde buluşturdu. Programa; Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, TİAD Başkanı Muharrem Çelik, Türkiye'nin farklı illerinde çalışan ve görev yapan siyasetçi, akademisyen, işadamı, yazar, sanatçı ve sporcularla, aileleri katıldı.

4. BULUŞMA

Programda bir konuşma yapan TİAD Başkanı Muharrem Çelik, 'Derneğimizi 2013 yılında, Terme´ye istihdam sağlamak ve iş adamları arasındaki birlikteliği artırmak amacıyla kurduk. Bu yıl 4.'sünü düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar programını hep birlikte gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

FİKİRLERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR

Programda emeği geçen ve düzenleyen TİAD Başkanı Muharrem Çelik başta olmak üzere herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Şenol Kul, "Bizi bir araya getiren ortak paydamız Terme. Her branşta güzel ülkemizin değişik illerinde görev yapan sizler gibi değerlerimiz var. Dünyada en büyük güç bilgi ve Terme için bu güç bizde mevcut. Terme Belediye Başkanı olarak sizlerle gurur duyuyoruz. El birliği ile ortak akılla bir araya gelirsek tüm sorunlarımızı çözeriz. Bu tür birlikteliklerin geleneksel hale gelerek devam etmesini diliyorum. Terme'de değişim başladı ve bunun hızlanması niçin sizlere ve fikirlerinize ihtiyacımız var. İlçemizi el birliği gönül birliği ile hep birlikte hak ettiği yere taşıyacağız' dedi.