Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra halk günleri, istişare toplantıları ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Halkla sürekli istişare halinde bir yönetim anlayışı benimseyen Başkan Kul, ziyaretlerde vatandaşın taleplerini de yerinde dinliyor.

Başkan Kul, son olarak belediye Meclis Üyesi Sabri Arslan ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Kumcu ile birlikte Cılar ve Akçay mahallelerini ziyaret ederek, muhtar ve mahalle halkı ile bir araya geldi. Başkan Kul, yapılan çalışmalar da yerinde inceledi.

TERME DEĞİŞİYOR

İlçeye yapılan ve yapılacak projeleri anlatan Başkan Kul, sadece bugüne değil, geleceğe de yatırım yaptıklarının altını çizdi. Projelerle ilçenin yükselen bir değer haline geldiğini belirten Kul, "Terme'de büyük bir dönüşüm hamlesini yürütüyoruz. Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkarmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız" dedi.

Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Kul'a teşekkür eden muhtarlar ve vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.