Terme Miliç Plajı, uzun süredir yerli ve yabancı turistlerin önemli uğrak noktalarından biri haline geldi. İlçedeki turistik alanları artırmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Şenol Kul, Miliç'e herkesi bekliyoruz" dedi.

Karadeniz'in parlayan yıldızı, yeşil ve mavinin en güzel renk tonlarının buluştuğu Terme'nin Miliç sahilleri, sıcak hava fırsatını değerlendiren vatandaşlar tarafından dolup taşıyor. Çam ağaçlarıyla iç içe olan plajda içerisinde barındırdığı plaj, gezinti yolları, etkinlik alanı, kafeterya, piknik alanları, yürüyüş parkurları, mescit, düğün salonu, çocuk oyun alanları ve otoparklar her gün binlerce insanı ağırlıyor.

MİLİÇ DEĞER KATTI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Karadeniz'in gözde turizm mekanlarından olan Miliç'e vatandaşların gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdi. Kul, "Mavi bayraklı Miliç Plajı Termemize değer kattı. Sahillerimiz sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada tanınan, turizmin gözbebeği, yerli-yabancı herkesin tercih edeceği bir turizm cenneti haline gelecek. Temiz kumsal, deniz ve yeni sosyal alanlarla turizmde markalaşmaya dönük yapıcı çalışmalarımız artarak devam ediyor. Herkesi sahillerimize bekliyoruz" diye konuştu.