AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Çarşamba'da vatandaşlarla buluşan Kurt, Hürriyet Mahallesi'ndeki balıkçıların sorunlarını dinledi.

SORUNLARA MÜDAHALE

Balıkçı barınağında incelemelerde bulunduktan sonra mahallelilerle sohbet eden Milletvekili Kurt, "AK Parti ailesi olarak her günümüzü hemşehrilerimizle birlikte geçiriyoruz. Bugün Çarşamba'da İlçe Başkanımız Halit Doğan ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte sorunları yerinde dinliyor, anında müdahale etmeye çalışıyoruz" dedi.

HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ

AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne milletinin vicdanı ve sesi olduğunu kaydeden Kurt, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı gibi, bizim kongrelerimizde tasfiye değil, bayrak yarışı olur. Görevi devralan arkadaş, bir önceki arkadaşımızdan daha ileriye götürme hedefiyle görevini ifa eder. Bizim farkımız işte burası. Biz ara vermeden halkımıza hizmet için koşturuyoruz, koşturmaya devam edeceğiz. Çünkü vatandaşlarımızın derdi, bizim derdimizdir. Bu nedenle her zaman halkımızın emrinde, onların hizmetindeyiz" diye konuştu.