Gülhane Parkı'nın, sahil kısmında bulunan çay bahçesinin duvarı çöktü. Alt tarafta Ordu Evi'nin bulunduğu bölüme doğru çöken duvarın altında vatandaşlar kaldı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ekipleri ve AFAD ekipleri sevk edildi. Göçük altında kalan
Samsunlu İsa Kılıç ile Balıkesirli Rümeysa Yozgan hayatını kaybetti.

ARKADAŞLARIYLA BULUŞTU
İstanbul Gülhane Parkı'nın sahile bakan kısmında bulunan bir çay bahçesinde meydana gelen göçükte Samsunlu İsa Kılıç ile Balıkesirli Rümeysa Yozgan hayatını kaybederken, 5 kişide yaralandı. Henüz 21 yaşında olan Rümeysa Yozgan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu.

Önceki gün mezun olduğu arkadaşlarıyla bir araya gelen Yozgan, meydana gelen feci olayda arkadaşları kadar şanslı olmayan genç kız hayatını kaybetti. Rümeysa Yozgan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Balıkesir'e götürüldü.

ÇAY İÇMEK İSTEDİ
İki çocuk babası olan 36 yaşındaki Samsun İsa Kılıç ise, çalıştığı iş yerinden izin alarak hastaneye gitti. Motor ustası olan Kılıç, sinir sıkışması nedeniyle önceki gün iş yerinden izin alarak İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giderek doktora göründü.

Daha sonra hastaneden çıkan Kılıç, Gülhane Parkında bulunan çay bahçesine gitti. Burada, evine gitmeden önce bir çay içmek isteyen Kılıç, meydana gelen feci olayda hayatını kaybetti. İsa Kılıç'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Samsun'a götürüldü.