Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, partisinin Taşova İlçe Kongresi'nde önemli mesajlar verdi.
Sağlıkta şiddetin önüne geçeceklerini ifade eden Bakan Demircan, bu konuda çalışmaların devam ettiğini belirtti.

KİMSE EL KALDIRMASIN

Sağlık hizmetlerinin 7 gün 24 saat devam ettiğini dile getiren Demircan, "Şimdi bayram vesilesiyle halkımız 10 günlük uzun bir tatil imkanı buldu ama sağlık hizmetleri devam edecek. Bu nedenle sağlıkçılarımıza sahip çıkın, halkımız tatilde ama hastaneler açık, onlara karşı kimse el kaldırmasın, sağlıkta şiddeti asla kabullenemeyiz, şifa dağıtan ellere el kaldırılmaz. Sağlık çalışanı arkadaşlarıma da şunu söylüyorum, halkımıza zamanında yeterli ve doğru bilgilendirme yapılırsa gerilim doğmayacaktır" dedi.

DİMDİK AYAKTAYIZ

Anadolu'nun zor bir coğrafya olduğunu, bu milletin bu coğrafyada bin yıldır dimdik ayakta durduğunu vurgulayan Demircan, "Bu millet sadece kendi onurunu değil, insanlığın gururunu ve mazlumların hakkını savundu, savunmaya da devam edecek. Birliğimiz ve beraberliğimizdir bizi geleceğe taşıyacak olan. AK Parti bunu temin eden, milletin iradesini tek merkezde toplayan güçlü bir siyasi hareket. Bu aziz millet 15 Temmuz'da, Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret vermesiyle meydanları doldurdu ve insanlık tarihinde örneği görülmeyen bir biçimde o darbeyi kendi elleriyle durdurdu" ifadelerine yer verdi.