Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin MHP'nin olağanüstü kurultaya gitmesine yönelik verdiği kararı partisinin grup toplantısında değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sert sözler sarf etti.

Bahçeli, "Sonunda olan olmuş ve MHP mahkemeye verilmiştir. Mahkeme kayyum heyetini atamış ve sözde kurultayın önünü açmıştır. Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur. Bunlar 40 fırın ekmek yeseler yine de MHP'yi kafalarına göre tanzime edemeyeceklerdir. MHP'yi pasif hale getirmek isteyenler, ağızlarıyla kuş tutup dağları inletseler, yine de MHP'yi tanzim edemeyeceklerdir. Çünkü bu davanın hamuru şehit kanıyla yoğurulmuştur." dedi.

"İMZA VEREN HER KARDEŞİM BENİM İÇİN DEĞERLİDİR"

"Sorumluluktan kaçan kim varsa aynı mevzide toplandılar. Kimisi okyanus ötesine uyum bağlamış, imza toplama furyası başlamıştır. Samimiyetle ifade ediyorum. İmza veren her kardeşim benim için değerledir.

"OLAĞANÜSTÜ KURULTAY YOKTUR, YAPILMAYACAKTIR"

Bunun dışında olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır. Olağan takvimi beklemek yerine olağanüstü kurultay beklemekte samimiyet aramamalıyız. Şimdiden yapay bayram havalarına tevessül edenleri tek tek fark ediyorum. MHP'ye nüfus etmek isteyen okyanus ötesi kaçkınlarının paralel artıklarının mutluluğunu da izliyorum.

"BUGÜNE KADAR NE YAŞADIYSANIZ MÜSTEHAKTIR"

Kendi kurumlarına kayyum atandığında kıyamet kopran zümreye diyorum ki bugüne kadar ne yaşadıysanız müstehaktır. Bunlar iki yüzlüdür. Bunlar dini paraya dönüştüren ABD'nin kuklası, islamiyetin yüz karalarıdır. Kimse boşuna heveslenmesin. Bulanık suda balık avlamasın. Bizde tertiplere tamam diyecek acziyet yoktur."