Türkiye çapında 23 şubesi bulunan İkbal Hac ve Umre Turizm firması en son şubesini Samsun'da açtı.
Şube merkezinin bulunduğu Büyük Cami yanındaki apartmanın önünde düzenlenen açılış töreninde Kuran tilaveti verildi ve dualar edildi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninden sonra tören ile kurdele kesildi. Açılışın ardından konuşan İkbal Hac ve Umre Turizm Samsun Şubesi Başkanı Kutsal Sevim, "Biz umre ziyaretine gidecek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti en uygun fiyata verme hedefi ile yola çıktık. Herkesi İkbal Turizm'le uygun fiyatlarla umre yapmaya davet ediyoruz. Umre yapacak vatandaşların sırtından para kazanma devri sona ersin istiyoruz" ifadelerini kullandı.

650 DOLARA UMRE

Bu kalitedeki hizmeti bu fiyata veren tek firma olduklarını belirten Sevim, "650 dolar gibi bir fiyata insanları umreye gönderiyoruz. Bu miktarı da vatandaşlarımız anlaşmalı bankalardan peşin fiyatına 6 ay taksitle ödeyebilecekler. Mekke'de bize ait Kadir Plaza ve karşısındaki bir otelle anlaşmalıyız. Umreye giden vatandaşlarımız istedikleri zaman servisle Kabe'ye 3 buçuk dakikada götürülüyor. Bize kayıt olan insanlardan sadece bir yıllık pasaport çıkartmalarını istiyoruz. Geriye kalan bütün işlemleri biz tamamlıyoruz. İlk umre yolculuğumuz 22 Aralık'ta başlayacak ve 15 günlük bir kutsal topraklar ziyareti olacak" şeklinde konuştu.

Berk ASKAR