Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez'den flaş bir transfer hamlesi geldi. Bu sezon attığı gollerle birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken ve özellikle Manchester United'ın yakından ilgilendiği golcü, İtalyan kulübüne haber gönderdi.

İtalyan basını oyuncunun menajeri ve avukatları aracılığıyla Fiorentina'ya başvurduğunu bildirdi. La Nazione gazetesinin haberine göre oyuncunun menajeri Uli Ferber, İtalyan ekibinin kapısını çaldı. Gomez'in kontratının feshedilmesini ve oyuncunun serbest kalmasını istedi.

FİORENTİNA KABUL ETMEDİ

Menajer ve avukatların İtalyan kulübüne yaptığı teklif ise kabul görmedi. İtalyan kulübünün, Gomez'in Türkiye'de kalmayacağını ve yapacağı transferden alacakları payı düşünerek bu teklifi reddettiği belirtiliyor.

Bilindiği gibi Mario Gomez'in başka takımlara transferi ancak Fiorentina üzerinden gerçekleşebiliyor. Fiorentina ile Beşiktaş arasında yapılan sözleşmeye göre Gomez'in Beşiktaş'tan direkt başka bir takım transfer olması mümkün olmuyor. Beşiktaş'tan ayrıldığı takdirde gidebileceği tek takım Fiorentina olarak biliniyor ve İtalyan kulübünün bu durumdan maddi gelir sağlamak istediği ifade ediliyor.