AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

TBMM yeni yasama yılı açılışı öncesinde calışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili Kurt, Dereköy ve Yörükler Su Ürünleri Kooperatifi'ne bağlı balıkçılarla buluştu. Samimi bir ortamda sohbet havasında geçen ziyarette balıkçılık sektörünün sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Balıkçıların sorunlarını dinleyen Milletvekili Kurt, daha sonra limanda incelemelerde bulundu. Tespit edilen sorunların tamamını not eden Kurt, ilgili makamlarla bizzat görüşeceğini ve bu meselenin takipçisi olacağını belirtti.

BOYNUMUZUN BORCU

Samsun'da balıkçılık sektörününü giderek büyüdüğünü ifade eden Kurt, "Biz bu sektörün içinde olan siz değerli hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz aylarda sizlerden gelen talepler doğrultusunda bakanlık bünyesinde gerekli girişimlerde bulunduk, başka sıkıntılarımız varsa, bunları çözmek boynumuzun borcu. Meclis sizin temsil makamınızdır, istediğiniz zaman buyurun gelin hep birlikte Samsunumuza değer katmaya devam edelim" dedi.

KURT'A TEŞEKKÜR

Kurt'a teşekkür eden Karadeniz Deniz Salyangozu Avcıları Derneği Başkanı Serbülent Öksüz ise, "Sayın Milletvekilimiz barınağımız ve sektörümüzün sıkıntılarıyla uzun zamandır ilgileniyor. Bizleri Meclis'te ağırladı, bakanlık yetkilileriyle buluşturdu, bugün de yanımızda oldu. Bu güzel sohbet ve istişare ortamını sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.