MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, beraberindeki heyetle İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti. Ziyarette, Samsun'un medikal ve tıbbi aletler konusunda öncü şehir olma çalışmalarının, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile daha da hızlanacağına vurgu yapıldı.

BAŞARILI OLACAK

Belediye Başkanı Erdoğan Tok, projelerinden bahsettiği ziyarette, yerleşim yerlerinin eksik kaldığı konuları tamamlamaya yönelik çalışmaların yapılmasının önemli olduğunu vurgulayarak, "İleride iyi işler yapıp yapmadığımızı, yıllar sonra bile insanların yaptığımız işler hakkındaki olumlu değerlendirmelerden anlarız. Haluk Tan'a yeni görevinde başarılar diliyorum. STK'larda başkanın dönem bittikçe değişmesi taraftarıyım. Yeni insan demek; yeni çevre, yeni işler, yeni fikirler demektir. MÜSİAD' ın da bu anlamda başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

PROJELERİ ANLATTI

Başkan Tok'a MÜSİAD'ın çalışmalarından ve pojelerinden bahseden Tan, derneğin Genel Başkan Abdurrahman Kaan ile daha çok daha iyi yol katedeceğine inandıklarını ifade etti. Tan, Başkan Tok'a MÜSİAD'ın düzenli olarak çıkardığı Çerçeve dergisini takdim etti.