Tarikatların 'eğitim aşk'ı bitmiyor!..

FETÖ, devleti ele geçirme işine okullardan başlamış; yurtlar, dershaneler, okullar üzerinden devşirdiği 'kullar' yetiştirmiş, onları devletin en kritik yerlerine 'sınav sorularını çalmak da dahil' her türlü hile ve üç kağıdı meşru görerek yerleştirmiş; en sonunda da ülkenin başına bela olmuştu. O gün, ne büyük bela olduğunu-söyleyenlerin bile tahmin edemeyeceği kadar- bugün daha iyi anlıyoruz. Ama görünen o ki, ülkeyi yönetenlerin bir bölümü hala aymazlık içinde ve tehlikenin farkında değil!

Okullar, yeniden tarikatların cirit attığı yerlere dönüşüyor!

Hizbullah'a ve Hüda-Par'a yakınlığıyla bilinen, Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye İkra Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile imzalanan protokol kapsamında kamu okullarında 'siyer' sınavı düzenlemiş; sınav, haremlik-selamlık uygulanmıştır.

MEB adına Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı imzasıyla tüm okullara duyurulan sınavın amacının, 'Peygamber efendimizin örnek hayatının öğrencilere öğretilmesi' olduğu belirtilmiştir.

Platformun yayın organı Doğru Haber sitesinde ise, sınavın 75 ilde yaklaşık 300 bin öğrencinin katılımıyla yapıldığı belirtilmiş; Platformu Sözcüsü, sınavın yapıldığı okulların yöneticilerine teşekkür etmiştir!..

Antep'te sınavın 40 ayrı okulda gerçekleştiği ve 13 bin öğrencinin katıldığı sınava, İstanbul genelinde 32 bin, Mardin'de 14 bin, Adana'da 6 bin 500, Bitlis ve Ağrı'da 5 bin öğrencinin katıldığı açıklanmıştır...

Bütün bu olanlar, kamuoyunun gözü önünde ve MEB yetkilerinin ve kurum yöneticilerinin oluruyla gerçekleşmektedir. Okullar, Hizbullah ve diğer tarikatların örgütlenmesine açılarak, başka gerici örgütlenmelerin tohumları ekilmektedir!..

FETÖ'nün bu ülkeye nelere mal olduğunu, hala anlamayanlara ne diyelim: Allah, akıl fikir versin!..