Samsunspor için bu hafta söylenecek en doğru söz 'süper hafta'.

3 puanla kapatılan bir hafta.

Hem de iyi futbol ve 3 golle...

Üstelik son 6 haftada 18 puan toplayan bir takımla oynayacağımız için 'acabalar 'la çıktığımız bir maçta.

Sarıyer'in kaybettiği bir hafta.

Sakarya'nın kaybettiği bir hafta.

Eee daha ne olsun?

Bir de önümüzdeki hafta oynamadan kazanacağımız bir üç puan daha düşünürsek bundan iyisi Şam'da kayısı.

Samsunspor, İnegöl karşısına istekli, arzulu bir şekilde başladı. Ön alanda sürekli yapılan baskı rakibe top yapma şansı vermedi. Golün de erken gelmesi daha maçın başında havaya soktu herkesi. İlk yarım saat oyunun hakimi olan taraf bizdik. Biraz daha basit oynamamız gereken yerlerde bunu yapabilseydik oyunu ilk yarıda koparabilirdik. İlk yarının son 15 dakikasında oyunda dengeyi kuran İnegöl takımı sadece bu bölümde gelebildi üstümüze. Son üç haftada gol yemeyen Samsunspor, işte bu bölümde bir yan toptan kafa vuruşuyla rakibine tek pozisyon verdi.
İkinci yarıda rakibine karşı tam üstünlük kurmaya çalıştığı dakikada ikinci golü bulunca da rakibin direncini kırmış oldu ve daha rahat bir maç çıkardı.

İkinci yarının başında oyuna giren Enes'in kattığı hareket dikkat çekti.

Maça sağda başlayan, Enes'in girişiyle sola geçen Erhan Şentürk çok çalışmasına rağmen bir kanat oyuncusundan beklenen o dinamizmi ortaya koymaktan biraz uzak. Çünkü kanat oyuncusu değil. İsmet Hoca forvet noktasında Abdülkadir- Erhan ikilisinden birini tercih edip kanatta kanat oyuncusu özelliklerini taşıyan bir oyuncuyla oynamalı.

İlk yarının golcüsü ve haftalardır suskun olan Bahattin'in gol atması da moral bulması açısından iyi oldu.

İlk beş takım arasında en az gol atan takım olan Samsunspor'un üç gollü bir galibiyet elde etmesi de önemli. Biraz daha ciddi olsak, biraz daha basit oynayıp basit asistler yapabilsek daha farklı da kazanabilirdik.
Şimdi rüzgarı tamamen aldık arkamıza. Galibiyet serisinin sürmesi daha güvenli, daha sağlam bir takım havası verecektir bize. Fikstürümüz iyi. Moralimiz iyi. Havamız iyi. İpler artık elimizde.
Maç maç emin adımlarla ilerliyoruz.