Samsunspor mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maçı kaybetti.Dört haftadır çıkışta olan ve şampiyonluk kovalayan iki takımın mücadelesinde çok üst düzey bir futbol yoktu sahada.
Samsunspor bu sezonun en etkisiz oyunlarından birini oynadı.Gireniyle çıkanıyla kimse bekleneni veremedi Kastamonu'da.
Hücum ağırlıklı dört oyuncuyla sahaya çıkan İsmet Hoca beşincisi Enes İslam'ı da sağ bekte sürdü sahaya.Sağ bek için farklı bir alternatif düşünülemez miydi diye de sormadan edemiyoruz.Bu kadar forvetle oynayınca orta saha kurgusu ve kanatlardan top getirecek oyuncular kimler sorusu da aklımıza gelen bir diğer soru.
Geri düştüğümüz maçlarda takımın bir türlü reaksiyon verememesi ise düşündüren bir husus.
Şampiyonluk telaffuzunda bulunan beş takımdan ilk yarıda sadece Kastamonu'yu yenmiştik, şimdi ona da yenildik.Rakiplerimize karşı kazanamama sıkıntısı ne ile izah edilebilir bilmiyorum.
Şimdi bu ve benzer hususları çoğaltabiliriz.Amaaaaa hiçbiri hakemi ilgilendirmez.Yediğimiz golde bir tek oyuncumuzun bile kafaya çıkmaması bir yana kale sahası içinde kalecimize yapılan müdahaleyi görmeyen-göremeyen demiyorum- bir hakem ancak bu hakem olabilirdi.Daha önce iki maçımızı yönetmiş ve ikisinde de bariz hatalar yapmış olması sizce de ilginç değil mi?
Sadece gol pozisyonu değil birçok pozisyonda abuk sabuk kararlar veren bu hakem bakalım daha kaç maçımıza verilecek.
Kastamonu başkanının devre arasında hakaretamiz ifadelerle hakemi tehdit etmesi ve hakemin bunu temsilciye söylemesi temsilci raporuna ne derece girecek merak ediyorum.
Sonuçta çok önemli bir üç puan kaybeden Samsunspor yara aldı.Tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyon oluruz düşüncesi yerini rakiplerin puan kaybetmesi şartına bağlandı.