Yeniden bir ve beraber olmak ve bunu dünyaya haykırmak için...

İlk adımın 100'üncü yıldönümünde sağcısıyla solcusuyla, ülkücüsüyle devrimcisiyle, laikiyle dincisiyle bir araya gelmek ve detaylardaki ayrılıkları bir kenara bırakarak bizi biz yapan temel değerler etrafında birleşmek için…

Yeniden 'bir dev gibi bir dağ gibi doğrulmak' ve 'çağlar üstü bir sıçrayışla medeniyetler aleminin en önüne geçebilmek' için bulunmaz bir fırsattır 19 Mayıs 2019.

Biz Haber Medya Grubu olarak o gün, tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi Samsun'da buluşmaya davet ediyoruz tüm Türkiye'yi.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın Bahçeli, Sayın Karamollaoğlu'nu. Onların bir arada yan yana el ele fotoğraflarının içeriye vereceği özgüven çok önemli. O fotoğrafa bu ülkede çok ihtiyaç var. O fotoğrafın vereceği mesajın etrafında herkes kenetlenir.

Bakanlar Kurulu da Milli Güvenlik Kurulu da o gün Samsun'da toplanmalı. Türk yıldızları semaları parçalarken Milli Güvenlik Kurulu bildirgesi dünyaya Samsun'dan duyurulmalı.

Bir bildirge ki 100 yıl önceki Amasya Bildirgesine eş…

Bir bildirge ki yeni bir Misak-ı Milli…

Devletle milletin 100 yıl sonraki ikinci kucaklaşması, milletin yeniden bir ve beraberce ayağa kalkışı ve çağa damgasını yeniden vuruşu…

İlk adımın 100'üncü yılı kutlu olsun…