Şehit J. Uzm. Çvş. Muhammet Ferdi GÜNTEKİN ( Erzurum), Şehit J. Uzm. Çvş. Ayhan YANIK(Adıyaman),Şehit J. Uzm. Çvş. Mehmet UÇAR (Hatay). Şırnak'tan 21 Ağustos 2019''da yüreğimize düşen üç acının adı… Terörle mücadele kolay değil. Her taşın altı, her dağın yamacı hainlik dolu. Şanlı bayrağımız gönderinde özgürce dalgalansın, vatanımız ve milletimiz bölünmesin diye bu uğurda gül kokulu vatan evlatları şehadet şerbeti içmeye devam ediyor. Biliyoruz ki her taşın altı, her dağın yamacı hainlerden temizleniyor. Bu yüzden gül kokulu şehitlerimize milyonlarca kere minnettarız. Acımız ise tarifsiz. Bu coğrafyada destan yazan yiğitlerimizi altın harflerle her yere yazıyoruz unutursak, kalbimiz dursun.

Üç şehir, üç ana yüreği yangın yerine dönerken bu acıya yüreği yanmayan, canı acımayan var mı? Her gül kokulu cana, her şehadet şerbeti içen kahraman vatan evlatlarına yüreğimiz yanıyor. Yüreğimizi yakan, canımızı acıtan hainlere ise malzeme vermemek için sabrımızı zorluyor, lanetimizi ve isyanımızı onları kızdıracak seviyede tutuyoruz. Zannedilmesin ki hainlerden korkuyoruz, zannedilmesin ki hainler sonsuza kadar nefes alabilecekler… Onları nefessiz bırakan Şehit J. Uzm. Çvş. Muhammet Ferdi GÜNTEKİN ( Erzurum), Şehit J. Uzm. Çvş. Ayhan YANIK(Adıyaman),Şehit J. Uzm. Çvş. Mehmet UÇAR (Hatay) sonsuza kadar tüm hainlerin korkulu rüyası olmaya devam edecektir. Gül kokulu üç yiğit askerimizi sonsuzluğa uğurlarken gözyaşlarımız sel olabilir, isyanımız tavan yapabilir. Bu durum ne devletimize nede milletimize başkaldırı değildir. Bilinsin ki şehadet şerbeti içenler ölmez, dağda leş olanlar ise kurda kuşa yem olur. Tüm şehitlerimiz ise her zaman başımızın tacıdır. Bundan daha onurlu ve daha güzel ne olabilir…

Gözyaşları ve dualarla memleketlerinden son yolculuklarına uğurladığımız gül kokulu üç askerimize güle güle demek kolay olmuyor. Acı tarifsiz, yürek yangını büyük. Hayaller ve umutlar yarım… Hangi insan bir şehit kızının babasının cenaze töreninde, babasının resmini gösterip 'Bak babam' demesi karşısında ne söyleyebilir? Uğurlar olsun gül kokulu Şehit J. Uzm. Çvş. Muhammet Ferdi GÜNTEKİN ( Erzurum), Şehit J. Uzm. Çvş. Ayhan YANIK(Adıyaman),Şehit J. Uzm. Çvş. Mehmet UÇAR (Hatay)… Ruhlarınız şad, mekanlarınız cennet olsun. Türkiye'm bir kez daha başımız sağ olsun.. Dün ne diyorsak bugünde aynısını söylüyoruz: 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Unutmuyoruz ve biliyoruz ki bu sözün sahibi Türk Milletidir!