İki güzel insan, iki güzel askerdi. Kuzey Irak'ta vatanı için canını siper yapan iki güzel asker 23 Eylül 2019 günü şehadete birlikte yürüdü. İnsan suretinde insanlığın içine sızan PKK'lı hainlerin daha önce yola yerleştirdiği EYP'nin kalleşçe patlaması sonucu Topçu Teğmen Fikret DİNÇER ve Bakım Astsubay Üstçavuş Volkan TANTÜRK vatan toprağından kilometrelerce uzakta şehit oldular. Şehitlerimizin acısı yine bir kez daha canımızı derinden yaktı. Şehitlerimizin memleketlerinde şehit ateşinin alevi yüreklerde tarifsiz bir acıya dönüştü. Analar, babalar, eşler, kardeşler yangın yerinde kor ateşlere düştü. Acı tarifsiz , terör örgütüne isyan büyüktü. Ateşin düştüğü yer Gölcük ve Konya'da hiç tarifi olmayan bir acı daha yaşandı. Şehit acısı bir kez daha tarifi yapılamayan bir acı olarak beynimize yerleşti.

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda düzenlenen törenin ardından şehitlerimiz Topçu Teğmen Fikret DİNÇER ve Bakım Astsubay Üstçavuş Volkan TANTÜRK'ün Türk bayrağına sarılı naaşları uçakla memleketlerine uğurlandı. Topçu Teğmen Fikret DİNÇER naaşı Konya'ya, Bakım Astsubay Üstçavuş Volkan TANTÜRK'ün naaşı Kocaeli'ne uçakla getirildi. Irak'ın kuzeyinde şehit olan iki güzel askerden Topçu Teğmen Fikret DİNÇER'in (26) cenazesi Konya'da, Bakım Astsubay Üstçavuş Volkan TANTÜRK'ün (31) cenazesi Kocaeli'nde ailesi ve il protokolü tarafından törenle karşılandı. Sözün bittiği yerde son derece tarifsiz acıların yaşandığına bir kez daha tanık olmanın acısı ile canımız yeniden yandı.İki güzel askerin memleketlerindeki son yolculukları binlerce insanın katılımıyla gerçekleşti. Cennet yolcusu iki kahraman askerimiz son yolculuklarında mahşeri bir kalabalıkla uğurlandı. Şehit teğmenin Konya'daki son yolculuğunda şehit eşi Şerife DİNÇER 1 yaşındaki kızı Mina'ya eşinin fotoğrafını göstererek 'Bak kızım bu senin baban. Veda et babana'' dediğinde hangimizin canı yanmadı ki! Vatan için ödenen bedelin ne kadar büyük, ne kadar ağır ve kutsal olduğunu bir kez daha gördük. Gencecik vatan evlatları kara toprağın kara bağrına bir gül goncası gibi düşerken rabbim hainleri binlerce kez kahretsin. Mina bebeğin ne suçu vardı, o şimdi babasız büyüyecek. İnsanlık utanmayacak mı? İnsanlık kahrolmayacak mı? Terörle mücadelede vatan evlatları şehit düşerken, teröristlere arka çıkanlar nasıl rahat uyuyacaklar? Mina bebek hainlerin ve terör destekçilerinin uykularını kaçırmayacak mı? Bakım Astsubay Üstçavuş Volkan Tantürk ise Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Türk bayrağına sarılı tabutla Değirmendere mahallesindeki baba evinin önüne getirilen Bakım Astsubay Üstçavuş Volkan TANTÜRK helallik alınmasının ardından Değirmendere Merkez Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra binlerce vatandaşın katılımıyla dualar eşliğinde Gölcükte şehitlikte vatan toprağına emanet edildi. Her şehit cenazesinde olduğu gibi Gölcükteki şehit cenazesinde de binlerce vatandaş "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" şeklinde sloganlar atarak terörü lanetledi.

İki güzel asker şehadete birlikte yürüdü, yine birlikte cennete aynı kapıdan girdi. İki güzel askerimizin de ruhları şad mekanları cennet olsun. Güle güle Şehit Topçu Teğmen Fikret DİNÇER… Güle güle Bakım Astsubay Üstçavuş Volkan TANTÜRK… Ne unutulacak ne de unutturulacaksınız. En büyük bedeli siz ödediniz. Saygı, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez 'bunu da unutmuyoruz.