Yunanistan'ın Avrupa Parlamentosu Milletvekili loannis Lagos'un meclis kürsüsünde Türk bayrağı yırtması kelimenin tam anlamıyla şerefsizlik ve alçaklıktır. Şanlı bayrağımızı kirli elleriyle yırtan Irkçı Yunan Milletvekilinin Avrupa Parlamentosundaki şovu basit ve görmezden gelinebilecek bir iş değildir. Çünkü bayrak bir milletin en kutsalıdır. Bu hadsizliği, bu şerefsizliği yapan kim olursa olsun yaptığı asla yanına kar kalmaz. Böylesi alçakça bir hareketi yapan Yunan Milletvekili sadece Türk Milletine değil aynı zamanda da kendi milletine de hakaret etmiştir. Dileriz ki, Türk bayrağını yırtan kirli el kökünden kurusun.
Türk Milletinin şanlı bayrağı rengini şehitlerimizin kanının renginden almıştır. Bunun ne demek olduğunu anlayabilecek kadar zekaya sahip olmayan faşist bir Yunan Milletvekili adeta küçülerek boyundan büyük işlere kalkışmış ama sonunun nereye varacağını bile düşünmeden şovunu yapmıştır. Türkiye'yi ayağa kaldıran bu şerefsizlik yüzünden kimse zannetmesin ki Türk Milleti Yunan bayrağına saldıracak, Yunan bayrağını yırtacaktır. Bayrak bir ulusun bağımsızlık simgesidir.Türk Milleti asla oyuna gelmeyecek o faşist Yunan Milletvekili gibi davranmayacaktır. Yunanlı şovmen ve provakatör faşist milletvekili Türk Milletini tanımamış olacak ki şerefsizlikte sınır tanımamış kendine yakışanı yapmıştır. Türk halkını sokağa döküp prim yapacağını düşünen küçük beyinli zavallı Yunanlı milletvekili Lagos alçağını ve yaptıklarını milletimiz asla unutmayacaktır. Düşmanlıkları körüklemek için pusuda bekleyen alçaklar kin ve nefret tohumları atarak neyi başarabileceklerini ya da neyin peşinde olduklarını ifade edemeyecek kadar kalleş ve şerefsiz olduklarını şanlı bayrağımızı yırtarak göstermişlerdir. Bu tür hadsizliklere prim verilmeyeceğini Türk Milleti sabırlı ve vakurlu duruşu ile her zaman göstermiştir. Faşist Yunan milletvekili Lagos hiç şüphesiz ben ne yaptım diyecek kadar dersini çoktan almıştır.
Türk milletinin bayrak yırtan ve yakan tüm şerefsiz ve alçaklara karşı duruşu son derece anlamlı ve manidardır. Türk Milleti bir ulusun bağımsızlık simgesi olan bayrağına el uzatmaz ve ona saygısızlık yapmaz. Ama Türk milletinin şanlı bayrağına uzanan kirli elleri de hak ettiği şekilde cezalandırmasını bilir. Türk Milleti olarak diyoruz ki, şanlı Türk bayrağını yırtan kirli el kökünden kurusun.