Şampiyonluk için gün sayan Samsunspor, Kırklarelispor maçını da kayıpsız atlattı.

Sahada futbol adına bir şey var mıydı derseniz sanırım yoktu. 30 dakikada Kırklarelispor atağında Yusuf Çelik ceza sahasında toplu buluştu çok sert vurdu ancak Nurullah mükemmel bir kurtarış yaptı.

33. dakikada ise Caner sağdan harika bir orta yaptı Gökhan Alsan ön direğe mükemmel bir koşu yaptı kafayı vurdu ve takımına 3 puanı getiren gölü attı.

Bunların dışında sahada ne vardı derseniz, özellikle forvette son derece etkisiz bir Samsunspor vardı.

Bahattin, Guido ve Burak Çalık sürekli top kaybetti ve hiç boş alan koşusu yapmadı ve aldıkları topları da olumlu kullanamadı.

Sonrasında oyuna giren İbrahim Halil Çolak ve Ahmet Han Köse bir şey yaptı mı derseniz malesef onlardan da olumlu bir katkı olmadı.

Samsunspor ligi bu ligin açık ara en pahalı kadrosuna sahip ve bir üst ligi rahatlıkla taşıyacak takım maçı 4 stoperle bitiriyor.

Orta sahanın tek yaratıcı ismi Gökhan Alsan da oyundan çıkınca ortaya tatsız tuzsuz sadece skoru korumak için mücadele eden çok koşan bol faullü bir futbol ortaya çıktı.

En azından Gökhan Alsan oyundan çıkınca top tekniği yüksek İlyas Kubilay oyuna giremez miydi, bence girerdi ama önemli olan bence değil Ertuğrul hocanın ne düşündüğü.

Sanırım Ertuğrul Hoca İlyas Kubilay'dan istediğini alamadı ve oyuna stoperler alırken İlyas oyuna giremiyor.

Önümüzdeki sezon İlyas'sız bir Samsunspor'u hazırlıyor Ertuğrul hoca.

Bunu saygıyla karşılamak lazım ama Ertuğrul hoca da taraftarın bu kadar pahalı ve kaliteli kadrodan iyi futbol bekleme hakkını saygıyla karşılamalı.

Samsunspor zaten bu ligi açık ara şampiyon bitirecek hiç olmazsa bu ligin açık ara en iyi taraftarı da biraz iyi futbol izlemeli.