İçimizdeki ve dışımızdaki hainler her fırsatta  ülkemize ve milletimize zarar vermek için pusuda beklerken, kahraman vatan evlatları bu vatanın her yerinde canları pahasına görev yapmaya devam ediyorlar. Ülkemizi ve dünyamızı saran Koronavirüs salgın hastalığına rağmen  bölücü hainler  hem içimizde hem dışımızda hainliklerini devam ettiriyorlar. Eninde sonunda yok olup gideceklerini ve yok olup gittiklerini  bildikleri halde, vatan evlatlarını kalleşçe şehit etmeye devam ediyorlar. Vatan toprağına şehadet şerbeti içerek düşen her kahraman evladımız,her yiğit vatandaşımız  canımızı acıtıyor. 16 Kasım 2020'de yine tüm ülke  bir şehidimizin acı haberiyle sarsıldık. Osmaniyeli Piyade Uzman Çavuş  Abdurahman  Topuksuz Hakkari'nin Çukurca ilçesinde başlatılan Şehit İstihkam Uzman Çavuş Ahmet Tunç Operasyonu kapsamında Kulika Dağı 1990 rakımlı tepe bölgesinde (Irak kuzeyi) bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen sızma girişimi sırasında yapılan taciz ateşi sonucunda şehit olmuştur.  

      29 yaşındaki Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdurahman Topuksuz evli olup bir çocuk babasıdır. Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Topuksuz'un  şehadet haberi memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki babaevine ateş topu olup düştü. Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Söğütlügöl Mahallesi'ndeki şehidin baba evine dev Türk bayrağı asıldı. Acı haberi alan şehidin ailesi ve yakınları büyük bir acıyla  gözyaşlarına boğuldu.17 Kasım 2020'de  Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdurahman Topuksuz hayallerini umutlarını Hakkari'de yarım bırakıp Memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesine uğrunda şehadet şerbeti içtiği Türk Bayrağına sarılı bir tabutla döndü. Her şey vatan içindi. Şehit ateşinin düştüğü yer yangın yeriydi. Osmaniye iline bağlı Düziçi ilçemizin güzel yüzlü şehidi Piyade Uzman Çavuş Abdurahman Topuksuz yaşanan pandemiye rağmen yoğun bir kalabalık tarafından şehidin annesi Fatma Topuksuz, babası Salim Topuksuz , eşi Hatice Topuksuz'unda katıldığı  ikindi namazına müteakip kılınan  cenaze namazından sonra  askeri törenle vatan toprağına gözyaşları arasında emanet edildi. Bazı vatandaşların  "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attığı cenaze töreninde şehit acısının tarifi yoktu. Osmaniye bir kahraman evladını daha sonsuzluğa uğurlayarak vatan nöbetine devam mesajını veriyordu. Herkese nasip olmayan şehitlik bu defa Osmaniyeli kahraman askerimiz Piyade Uzman Onbaşı Abdurahman Topuksuz'a nasip olmuştu. Hiç şüphesiz vatan ve bayrak  uğurda ödenen bedel yine bir can oldu. Biz bunun ne kadar farkındayız hiç düşündük mü? O şehidin annesi,babası,eşi ve çocuğu olmak hiç de kolay değil.Kara toprağın kara bağrına canından can şehit bırakanlar bunu en iyi bilenlerdir. Allah bu şehidimizin ve tüm şehitlerimizin yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin. Bu işler hiç  kolay değil. 

      Bu vatanın kahraman evlatları şehitler tepesine koşarak gidiyor. Bu uğurda vatan toprağına düşen canlar bir an bile tereddüt etmeden şehadet şerbeti içmeye devam ediyorlar. Onlardan sadece birisi kahraman şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Abdurahman Topuksuz. Allah rahmet eylesin .Şehadetin kabul, ruhu şad, mekanı cennet olsun. Güle güle Osmaniyeli şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Abdurahman Topuksuz. Güle güle güzel yüzlü ,cennet kokulu şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Abdurahman Topuksuz?Ülkece, milletçe minnettarız. Yüce Türk Milletimizin ve ailesinin  başı sağ olsun. Başımız sağ olsun.