Bu ligin en kaliteli kadrosuna sahip olan Samsunspor 4 hafta aradan sonra kazanmayı hatırladı.

Şampiyonluğa oynayan ve ligin sonları yaklaştıkça adeta panik düğmesine basan Samsunspor hafta içinde teknik adam değişikliğine giden Play_off hesapları yapan Tuzlaspor karşısında son haftaların ene iyi futbolunu oynadı. Çok sayıda net gol pozisyonundan yararlanamadı.

Uzun bir aradan sonra tekrar takıma dönen Tomane sahada kaldığı sürede özellikle rakip takım defansına yaptığı presle oldukça zor anlar yaşattı. Gol pozisyonuna girdi gol kaçırdı ama kalan haftalar için takımı adına umut oldu.

Samsunspor'da haftalardır devam eden kırmızı kart serisine Saviçeviç'te katıldı. Saviçeviç'in gördüğü ilk kart oldukça acemice. Hakemin gözünün içine baka baka adeta bana kart göster dedi

İkinci sarı kartın benzerini ise bu sene hem süper ligde nem de bu ligde çok gördük. Yeni mücadele sırasında kolunu fazla açıp boyun ce üstene gelirse sarı kart darbe vurursan kırmızı kart. Bu gerçeği Saviçeviç gibi usta bir oyuncu bilmeli ve daha dikkatli olmalı.

Umarım son haftalarda görülen gereksiz kırmızı kartlar şampiyonluk yolunda takıma daha fazla sıkıntı yaşatmaz.

4 hafta aradan sonra gelen 3 puan Samsunsporlu teknik heyet ve oyunculara bu takımın büyüklüğünü ce şampiyonluğa oynadığını hatırlatır.

Bu arada özellikle son 10 dakikada Tuzlaspor 1 puanı kurtaracak pozisyonları buldu.

Her iki takımında ikişer topu direkten döndü.

Zevkli bir maçtı.

Heyecanlı bir maçtı.

Kazanması gereken takım kazandı.

Tebrikler Samsunspor