Farkında mıyız bakmaya kıyamadığımız bir evladımız daha 10 Mayıs 2021'de Suriye'de  İblid Harekat bölgesinde ikmal araç konvoyuna bölücü, terör örgütü mensupları tarafından  yapılan roketli saldırıda şehadete koştu. Kahraman evladımız P.Tğm. Osman Alp, iki gün sonra İslam alemi tarafından  kutlanacak olan Ramazan Bayramını hep birlikte huzur içerisinde kutlayalım diye şehadete koştu . 

        Peygamber ocağının cennet kokulu kahramanı Piyade Teğmen Osman Alp Manisa'nın Akhisar ilçesindendi. Baba ocağına acısı yıldırım hızında düştü. Akhisar  Kaymakam Sabit Kaya ve beraberindeki askeri yetkililer acı  haberi verdi. Şehit Piyade Teğmen Osman Alp'ın babası Talip Alp ve annesi Gülten Alp, acı haberi alınca tarifsiz bir acıyla gözyaşlarına boğuldu. Manisa'nın Akhisar ilçesinin kırsal Muştullar Mahallesi'ndeki şehidimizin babaevine asılan Türk bayrağı şehit  ateşinin  düştüğü yerde bir gurur abidesi gibi dalgalanırken duyan komşuları taziye için acıyla koştu. Şehadete koşan kahramanımız daha çok gençti, 30 yaşındaydı. Evli 1,5 yaşında bir kız çocuğu babasıydı. Bütün hayallerini ,bütün sevdiklerini geride bırakarak ,hiç tereddüt etmeden, " Vatan sağ olsun" dedi. Cennet kokulu kahraman askerimiz bir kez daha bütün dünya ya gösterdi ki, bu coğrafyada devlet olmanın gerçek bedeli neyse ,zamanı geldiğinde tereddütsüz ödenir, bundan hiç kimse bir adım geri durmaz. Şehitler tepesi "Önce vatan "diyen cennet kokulu kahraman evlatlarımızın yuvası olmaya devam ediyor. Elbette canımız çok  acıyor, ciğerparelerimizi kara toprağın bağrına ellerimizle  koymak kolay mı? Sadece Akhisar'ın kırsal Muştular mahallesi  ağlamıyor bütün Türkiye ağlıyor. Mekanları cennet ,ruhları şad olsun. Onlara çok borcumuz var .Bu vatan onların sayesinde ayakta duruyor. 

      Şehidimizin acısı canımızı çok acıtıyor .İsyan etmiyoruz ama şehidimizin kanı yerde kalmasın ,yıkılsın terör yuvaları. Bütün dünya görsün Türk askerini kalleşçe şehit etmek ne demekmiş. Yetti artık Suriye denilen bölücü hain yuvası .Ramazan bayramımızı zehir etmek için bölücü hainlerin ateşlediği her roket yuvaların da patlasın. Buna Türk Ordusunun ve Türk milletinin gücü yeter. Kimse zannetmesin ki Ramazan bayramının tadını kaçıran bölücü terör örgütü mensupları yaptıklarına pişman edilmezler. Unutulmasın ki, hangi süper güç, içimizdeki hangi hain  bu bölücü hainlerin arkasında ve yanında olursa olsun ,sonları hep hüsran olmuştur. Ramazan bayramının tadını kaçıran bölücü hainler unutmayın ki şehitler ölmez. Ama bölücü hainler bir gün leş olup giderler. Şehit Piyade Teğmen bu yüzden ölümsüzdür.11Mayıs 2021 günü Manisa'nın Akhisar İlçesinde dualarla sonsuzluğa uğurladığımız kahraman askerimiz Şehit Piyade Teğmen Osman Alp'in 1,5 yaşındaki masum  kızının vebali bütün bölücü hainlerin sonunu getirecektir. Yetim bir yavrumuzun bu  vebali hiç  kimsede kalmaz. Sözün bittiği yer işte burası. 

         Şehidimize Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun Başta şehidimizin ailesinin olmak üzere Türk Milletinin başı sağ olsun. Başımız sağ olsun.