Samsunspor geçen sezon her iki maçta da yenemediği Menemen spor karşısında bu maçta da şeytanın bacağını kıramadı. Ama bu kez kötü hem de çok kötü bir futbol oynayarak kaybetti.

Samsunspor Menemenspor karşısında futbol adına sahaya bir şey koyabildi mi derseniz tabi ki hayır.

Henüz maçın başında köşe atışından gelen topta Menemenspor adına Ömer Şahbaz o kadar rahat bir kafa şutu ile gol attı ki kendisi bile buna inanamadı.

Bundan birkaç dakika sonra yine benzer bir pozisyonda Menemenspor gole yaklaştı hatta top kaleciyi de geçti ama Soner son anda çizgiden çıkarttı.

Samsunspor defansının ortası o kadar kötü kademe alıyor o kadar kötü adam paylaşıyor ki bu ikilinin karşısında Menemenspor gibi hedefi kümede kalmak olan ve ligin vasat takımı bile 3 tane gol buldu.

Bu normal değil.

Menemenspor karşısına 3 tane ön libero ile çıkan takım korkak futbol oynayacağını zaten maç başlamadan ortaya koymuş demektir.

Samsunspor'da sakat değilse Hasan Kılıç orta sahaya yazılacak ilk isim olur.

Ama nedendir bilinmez maça yedek başladı ve en çok ihtiyaç duyulduğu dakikalarda bile oyuna alınmadı.

Samsunspor'un kanatlarında oynayan Yasin ve Fofana'nın tek bir olumlu ortası yok. Kaleciyi sıkıntıya sokacak şutu yok. Rakip defansın dengesini bozacak sprint attıkları yok.

Samsunspor'un zaten sezon başından itibaren en çok aradığı şey atletik kanat oyuncusu ama ne yazık ki bir çok adam alındı ama böyle bir oyuncu alınmadı.

Tek tek saymaya gerek yok.

Samsunspor'da ayakta kalan tek adam Tomani idi o da kırmızı kart gördü.

Orta sahadan top bir türlü hızlı şekilde rakip defansın arkasına atılmıyor. Hızlı hücum olmuyor. Rakip defansın dengesini bozacak ortalar kanatlardan gelmiyor. Transferde alınan oyuncuların bu sezon neler yapabileceklerine değil geçmişlerine para verilmiş bunu gördük.

Samsunspor sadece yenilmiyor. Puanlar kaybetmiyor kötü de futbol ortaya koyuyor.

Bu kadar çok adam alınır da bu kadar kötü kadro kurulur mu derseniz evet kuruluyormuş onu da gördük.

Samsunspor bu sezon süper lige çıkabilecek mi onu asla merak etmiyorum.

BENİM MERAK ETTİĞİM TEK ŞEY VAR O DA BU TAKIMIN GERÇEK SAHİBİ OLAN TARAFTARLAR BACAK BACAK ÜSTÜNE ATIP BİR MAÇ OLSUN RAHAT İZLEYEBİLECEK Mİ?

Bunu çok merak ediyorum.