Mehmet Altıparmak ile yollarını ayıran Samsunspor, İskenderunspor'da CEO görevi yapan ancak takımı çalıştıran Rikkering modelinin bir benzerini yapmayı düşünüyor.

Hırvatistan'da bulunan ve yakın arkadaşı olan dünya futbolunun efsanelerinden Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker ile görüşen Başkan Yüksel Yıldırım bir kaç tane de Hırvat teknik adamla görüştü.

Hafta sonu ligin güçlü takımlarından Erzurumspor ile karşılaşacak olan Samsunspor'da yeni teknik adamın yarın takımın başında antrenmana çıkması bekleniyor.

Davor Suker'in önerdiği isimlerden biri ile anlaşılması halinde CEO, danışman gibi bir görevle sözleşme imzalanıp takımı maç saatine kadar çalıştırması sahaya ise bir Türk teknik adamın çıkartması göndemde.

Bu gerçekleşir mi derseniz olabilir. Çünkü Türk teknik adamlarla Samsunspor arasında uyum bir türlü sağlanamıyor.

İrfan Buz kötü, Ertuğrul Sağlam kötü, Mehmet Altıparmak kötü; peki iyi olan kim?

Bu kadar kötü transferleri kim yaptı. Her yıl takım yeniden yapılıyor. Her yıl 20 oyuncu gidiyor yeni 20 oyuncu geliyor.

İddia ediyorum devre arasında en az 5 oyuncu daha gelir 6 oyuncu daha gider.

Samsunspor'u başarıya taşıyan güç taraftarlarıdır.

Taraftar stada gelmiyor, takımına sahip çıkmıyorsa bunun nedenleri iyi düşünülmeli ve bir an önce şehir - taraftar - takım tek vücut olmalı. Aksi takdirde bu sene de kayıp bir yıl olur.