Osman Öcalan şehit aileleri tarafından bilinen, tanınan ve sürekli lanetlenen ,  asker katili azılı  bir teröristtir. O sadece sıradan bir terörist değil, aynı zamanda PKK terör örgütünün kurucularındandır. PKK terör örgütünün başı, teröristbaşıI Abdullah Öcalan'ın kardeşidir. O terörist 15  Kasım  2021 tarihine yani vefatına kadar  Kuzey Irak'ta Erbil'de yaşamıştır. Teröristbaşı Osman Öcalan Kuzey Irak'ta bir eli yağda bir eli balda yaşarken , kaçırıp ellerine silah tutuşturup PKK saflarına katarak dağa gönderdikleri Kürt ve Türk  gençleri de o dağlarda kurda kuşa yem olmuştur. O  kaçırılan veya kandırılan gençlerin anneleri Diyarbakır'da evlat nöbeti tutarken, Kuzey Irak'ta fırıncılık işine başlanması masumiyet karinesi teşkil etmez. Açık ve net söylüyorum, Osman Öcalan fırıncı değil, asker katili azılı bir teröristtir. O teröristin takım elbise giymesi ya da 2019'da TRT televizyonuna çıkarılması bizim için onun masumiyetini gösteren bir ölçü değildir. Onu aklamaya soyunanlar kendi üzerlerindeki kiri görmeyen ikiyüzlü zavallılardır. 

      Biz şehit aileleri biliyoruz ki, onun emir ve talimatları üzerine gencecik Mehmetçiklerimiz şehit edilerek hayattan koparıldılar. Annelerimizin yüreklerine şehit ateşi düşürdüler. Nasıl bir akıl tutulması sonucunda onun terör örgütü PKK'nın sayılı isimlerinden birisi olduğu unutularak TRT televizyonuna çıkarılmış olması hala hazmedemediğimiz çirkin bir durumdur. Buradaki suçluların TRT görevlileri olmadıklarını da biliyoruz. Ne acıdır ki, asker katili terör örgütü kurucusu Osman Öcalan ilahi adaletin bir tecellisinin sonucu olarak bu dünyadan ayrılmıştır. O katilin ölümü nedeniyle üzülenler var mıdır ,bilmiyorum. Ama o katile  üzülmeyenlerin sayısı aşağı yukarı Türkiye'nin nüfusuna eş değerdedir. Abartılı rakam verdiğim düşünülmesin .Osman Öcalan birilerinin allayıp pulladığı gibi melek ya da fırıncı değil, terörist başı ve gerçek  katildir.15 Kasım 2021 'de Erbil'de korona virüs sayesinde ölümle buluşan Osman Öcalan keşke hastanede rahat yatağında ölmeseydi Aynen diğer terör örgütü kurucuları gibi MİT ve TSK tarafından  bulunduğu yerde etkisiz hale getirilmiş olsaydı, işte bu adaletin dünyadaki tecellisi derdim. Burada tecelli eden beşeri adalet değil ,ilahi adalettir. Dini inancımız gereği şunu ifade etmek isterim. Osman Öcalan gibi bir katil ebedi hayatta mutlaka hesap verecek ve cezasını da  cehennemde çekecektir. Bir şehit yakını olarak yaşarken o katilin zindana tıkıldığını ve orada acı çekerek hayata veda etmesini isterdim. Yaşamının önemli bir bölümünü Kandil dağındaki sığınakta geçiren Osman Öcalan birilerine göre eski bir PKK Komutanıymış .O teröriste sözde  PKK Komutanı yakıştırması yapanlar, PKK 'nın terör örgütü, mensuplarının da birer terörist olduğunu söylemekten neden kaçınıyorlar?  PKK terör örgütünün Ferhat kod adlı baş  teröristi Osman Öcalan'ın sözde komutanlığı bitmiş şimdi ilahi adalete hesap verme zamanı gelmiştir. Hadi bakalım ilahi adaletten de kurtulsun da görelim! 

     İçimizdeki Osman Öcalan ve PKK seviciler ,sizlere bir şehit yakını olarak haklarımı helal etmiyorum. Diğer şehit yakınlarının da farklı düşünmediğini biliyorum. O asker katilini TRT'ye çıkarmak suretiyle bizleri o zaman ne kadar çok  üzdüğünüzü hiç düşündünüz mü? Sırf bu nedenle biz şehit yakınlarıyla helalleşme gibi bir düşünceniz var mı? Erbil'e gömüldüğü haberlerini basından  okuduğumuz ve takip ettiğimiz teröristbaşı Osman Öcalan'ın Türkiye'de gömülmesinde bir sakınca olmayacağını söyleyen bir hanımefendi milletvekilinin olması hem biz şehit yakınlarını üzmüş, hem de  şehitlerimizin kemiklerini sızlatmıştır. Acaba şehit anneleri o milletvekilini unutur mu? Bilmiyor musunuz Osman Öcalan askerlerimizin (şehitlerimizin) katilidir. 

 NOT:  Terör örgütünün karakol, köy baskınlarının en yoğun olduğu 90'lı yıllarda  Kuzey Irak'ın Hakurk bölgesinden Türkiye'ye yönelik gerçekleştirilen eylemlerin talimatını Osman Öcalan vermiştir. Devletin arşivlerinde her şey kayıtlıdır .Arşiv unutmaz.