HEDEF 3 PUAN

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi Beyaz Grup 18. hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'e konuk oluyor. İlk devreyi 37 puanla 3. sırada geçen Kırmızı- Beyazlılar, devre arasında yaptığı 6 transferle kadrosunu iyice güçlendirmişti. İlk bölümü Samsun, ikinci bölümü ise Antalya'da olmak üzere yaklaşık 1 aylık kamp dönemi geçiren Yılport Samsunspor, bugün kazanarak, ikinci yarıya güzel başlamak istiyor.

KARAKAYA YÖNETECEK

Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak ve saat 13.00'de başlayacak maçı Veli Karakaya yönetecek. Ligde alt sıralarda bulunan rakibi karşısında sürpriz yaşamak istemeyen Kırmızı- Beyazlılarda yeni transferler Aytaç Sulu, Yılmaz Özeren ve Abdulkadir Özgen'in bugün ilk 11'de olması bekleniyor. Sakatlıkları bulunan Erkam ve Ercan dışında eksik oyuncusu bulunmayan Yılport Samsunspor'un rakibi Amed'de ise önemli bir eksik yok.

ŞEHİTLERE PANKART

Samsun'dan maç için Diyarbakır'a giden 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle, Diyarbakır'da bulunan Samsunsporlu taraftarlar, dünkü son çalışmayı takip etti. Antrenman sonunda açılan pankartlarla 20 Ocak 1989 kazasında kaybettiğimiz futbol şehitleri bir kez daha anıldı.

Selçuk KAYA