• DOLAR 34,21 %-0.02
  • EURO 37,12 %0.16
  • ALTIN 2.993,87 %0.05
  • BİST100 8.654 %-1.58
  • BITCOIN 67.650 %-1.97
  • ETHERIUM 2.670 %-2.7
13°
4 saat önce Genel

Türk Bayrağı Fiyatlarında Değişkenliğe Neden Olan Faktörler

5 saat önce GÜNCEL

Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin, 'Yenidoğan çetesi' tarafından tehdite uğramasına rağmen, soruşturma sürecinde sergilediği kararlı duruşuyla takdir kazandı.

5 saat önce SAĞLIK

Kanserin en yaygın belirtileri arasında şunlar bulunmaktadır:

5 saat önce Asayiş

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu gözaltına alınmıştı. Neden gözaltına alındılar? Ne zaman bırakıldılar? Detaylar haberimizde...

5 saat önce Genel

Portekiz, 1 Milyondan Fazla Yabancı Sakin ile Rekor Kırdı

6 saat önce Genel

Canlı Maç İzlemenin Keyfi: Bahis Dünyasının Vazgeçilmezi

8 saat önce Genel

Hukuk Alanında Uzmanlardan Destek Almanın Önemi Nedir?

9 saat önce GÜNCEL

Samsun genelinde etkili bir altyapı çalışması yürüten SASKİ Genel Müdürlüğü, hem ilçe merkezlerinde hem de kırsal mahallelerde içme suyu faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

9 saat önce OTOMOBİL

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte sürücüler, olası buzlanma ve donma risklerine karşı hazırlık yapmanın yollarını araştırmaya başladı. Kış lastiği, hem güvenli sürüş hem de yasal zorunluluk açısından önemli bir konu. Peki, kış lastiği ne zaman takılır ve hangi araçlar için bu uygulama zorunludur? İşte, 2024 kışlık lastik takma tarihleri ve önemli detaylar.

9 saat önce EKONOMİ

İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) bünyesinde yürütülen Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında İş Gücü Uyum Programı (İUP) ile ilgili gelişmeler, özellikle işsiz vatandaşlar için büyük bir önem taşıyor. Ekim ayının başından itibaren katılımcılar, maaş ödemeleri için heyecanla beklemekte. Peki, İUP maaşları ne zaman yatacak? Hangi illerde ödemeler gerçekleşti? İşte tüm detaylar!