• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.449 %-2.08
  • ETHERIUM 3.112 %-0.78
14°


Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları habergazetesi.com.tr’ ye aittir. habergazetesi.com.tr sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar habergazetesi.com.tr ‘nin yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz. habergazetesi.com.tr ‘deki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. habergazetesi.com.tr hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.


We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the habergazetesi.com.tr However, sometimes the the habergazetesi.com.tr uses third parties to process your information. the habergazetesi.com.tr requires these third parties to comply strictly with its instructions and the the habergazetesi.com.tr requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the the habergazetesi.com.tr  we sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the the habergazetesi.com.tr and its services. When you use the habergazetesi.com.tr online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the the habergazetesi.com.tr cookies section of our full Privacy Policy.

Play Uygulama İmzalama Hizmet Şartları

1 Ağustos 2021 tarihinden itibaren geçerlidir

Hesabınızı Play Uygulama İmzalama hizmetine ("Hizmet") kaydederek mevcut Google Play Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi ("GDS") ve Google Play Geliştirici Programı Politikaları'na ek olarak bu şartlara (toplu olarak, "Sözleşme") tabi olmayı kabul etmiş olursunuz. Bu şartlar ve Sözleşme arasında bir çelişki olması durumunda Hizmet'i kullanımınız buradaki şartlara göre düzenlenir. Aşağıda kullanılan ancak tanımları aşağıda verilmeyen, büyük harfle başlayan terimler Sözleşme kapsamında kendilerine atfedilen anlamlara sahiptir.

  • 1. Android App Bundle, Anahtar Oluşturma ve Anahtar Depolama

    1.1. Android App Bundle, Google Play'de kullanılan uygulama yayınlama biçimidir. Android App Bundle yayınlamak için Android App Bundle işlevlerini etkinleştiren ve uygulama imzalama anahtarlarınızın işlenmesi için güvenli bir yol sağlayan Hizmet'i kullanmanız gerekir.

    1.2. Hizmet'i kullanabilmeniz için, seçilmiş uygulama imzalama anahtarlarınızı Google'a iletmeyi veya Google'ın Sizin için yeni bir uygulama imzalama anahtarı oluşturup saklamasını kabul etmeniz gerekir.

    1.3. Play üzerinden dağıtılan APK'larınızı indirebilecek ve inceleyebileceksiniz. Google tarafından saklanan anahtarlarla imzalanmış tek bir yüklenebilir dağıtım APK'sını kendi yeniden dağıtımınızda kullanmak için indirebileceksiniz.

  • 2. Verilen Ek Lisanslar

    2.1. Hizmet'i kullandığınızda GDS'deki yetkilendirmelere ek olarak Google'a, (1) sağlamış olduğunuz Android App Bundle'ı kullanarak APK oluşturması ve (2) performansı, güvenliği ve/veya boyutu optimize etmek üzere uygulama APK'larınızda değişiklik yapması için uygulamanızın ömrü boyunca geçerli, münhasır olmayan bir lisans vermiş olursunuz.

    2.2. Kuşkuya mahal vermemek üzere, burada sağlanan hizmetler uygulamanızın amacını değiştirmez.

  • 3. Kaydolma İşleminin Kalıcılığı

    3.1. Uygulama imzalama anahtarınızı sağlamanızdan veya Google'ın oluşturmasından sonra anahtarı almanız mümkün olmayacaktır. Google, olağanüstü durumlardan kurtarma amacıyla anahtarlarınızın bir yedek kopyasını süresiz olarak muhafaza edebilir.

  • 4. Sözleşme'deki Değişiklikler

    4.1. Google, yapılan değişikliklerin açıklandığı makul bir bildirimi tarafınıza göndererek herhangi bir zamanda bu şartlarda değişiklik yapabilir. Google ayrıca, yapılan değişikliklerin açıklandığı bir bildirimi Google Play Console'da yayınlayacaktır. Değişiklikler, (a) Hizmet'i kullanmaya bildirim yayınlandıktan sonra başlayanlar için hemen veya (b) önceden var olan kullanıcılar için bildirimde belirtilen tarihte geçerli olur ve tarafınızdan kabul edilmiş sayılır. Bu şartlarda yapılan değişiklikleri kabul etmezseniz tek ve münhasır telafi yolu olarak Hizmet'i kullanmayı sonlandırabilirsiniz. Hizmet'i kullanmaya devam etmenizin değişen şartlara onay verdiğiniz anlamına geldiğini kabul edersiniz.