Yarışmalar, şarkılar ve eğlence dolu dakikalar çocukları bekliyor.

23 Nisan’da çocuklarla bir araya gelecek olan ekip, sezon boyunca ve kültür yolu kapsamında birçok şehirde de çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

Eğlence Sezon boyunca devam edecek.

Bestesi, libretto ve öyküsü Metin Bayram’a ait olan 1 perdelik müzikli çocuk oyunu “Okulumuz Orman” yine Metin Bayram’ın rejisiyle sahneleniyor.

“Okulumuz Orman” müzikli çocuk oyunu, sınıf arkadaşlarıyla hayvanat bahçesine gidecek olan bir grup öğrencinin beklenmedik bir maceraya atılmasını konu alıyor. Bir anda kendini ormanda bulan ve bu ormandan çıkabilmek için yardıma ihtiyaç duyan Ali ve Aylin’e bakalım kimler yardım edecek.

Ormanda kaybolan kahramanlarımızın başına neler geldiğini izlemek ve sahnedeki oyunculara yardım ederek eğlencenin bir parçası olmak isteyen küçükler için “Okulumuz Orman” 23 Nisan 2024 tarihlerinde saat 13.00’da Zehra Yıldız Salonu’nda sahnelenecek. Cumartesi günü hep birlikte çocuk oyunu izlemek isteyen aileler için 27 Nisan 2024 tarihinde temsilin başlama saati 14.00

Müzikli çocuk oyununun Kostümler Gülnur Çağlayan Tuluk, dekor ise Hakkı Kandır imzası taşıyor. Işık tasarımı Oğuz Murat Yılmaz’a ait. Eserin koreografı Özgün Barılı, Murat Turgut ise video ve projeksiyon gösterisi ile çocukları büyülü bir dünyaya davet ediyor.

Ali rolünde Metin Bayram ve Ulaş Kocatürk, Aylin rolünde Melisa Ezer, Fatma Hande Kocatürk ve Umut Yavuz, Orman Perisi rolünde Gülay Şahiner ve Seran Şanal Orman Cadısı rolünde Bahar Karausta, Esra Arslantürk ve Duygu Aslan Kedi öğrenci rolünde Serap Göçken ve Tuba Yıldırım Fil öğrenci rolünde Merve Güzen ve Yasemin Bayer Zebra öğrenci rolünde Murat Çamlıtepe ve Halil Kaplan Aslan öğretmen rolünde ise Berkcan Beniç ve İpek İncekaş rol alıyor.

GAZİLERDEN BAŞKAN TAVLI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GAZİLERDEN BAŞKAN TAVLI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

1 perdelik “Okulumuz Orman” Müzikli çocuk oyunu biletleri Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesinden ve www.biletinial.com internet adresinden alınabilir.   

Editör: Arda KERSU