Galatasaray’da şampiyonluk yakın Galatasaray’da şampiyonluk yakın

Fenerbahçe eski yöneticisi olan Hakan Bilal Kutlualp tarafından uzun yıllardır kullanılan 34 fb 1907 plakalı araca dair Gürcistan’da yeniden tescil edildi.

Gürcistanlı Kamal Aliyev isimli bir şahıs tarafından tescillenen plakaya dair köprü ve otoyol ücretlerinde Kutlualp ödemeler yapıyor.

Gürcistan plakasını tam olarak Türkiye tarzında bastırarak Türkiye’ye geldiğinde her zaman sorunlar yaşanmaya başlandı. Gürci plakalı araç noktasında emniyet tarafından yeni bir çalışma yapıldı. Bu kapsamda Gürcistan’dan her girişte araç kontrol edilecek.

Sesinin duyurmaya devam ediyor

Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Kutlualp “ bu arkadaşa ulaşmak istedim ancak hiçbir şekilde ulaşım sağlayamıyorum. Arkadaş Gürcistan’dan geldiği her zaman bana cezalar kesiliyor. Plakanın başında Gürcistan bayrağı yer almasına rağmen ve ge harfleri de olmasına rağmen cezalar bana kesiliyor. Bu kapsamda da artık Savcılığa başvurumu yaptım.”

Ülkemizin genel olarak araçlar noktasında yeni çalışmalar yapmaya devam ediyor. Yeni çalışmalarla birlikte kısa süre içerisinde yeni düzenlemeler gelecek gibi duruyor. Bu Gürcistan haberi ile birlikte de global bir plaka düzenlemesi gelecek gibi duruyor. İçişleri bakanlığı tarafından yapılacak yeni bir duyuruya kadar böyle bir şekilde devam edeceği de belirtiliyor.

Bu durum kısa bir süre içerisinde gelecek gibi de duruyor. Çünkü araçlara dair yeni düzenlemeler fiyatları da etkilemeye devam ediyor. Fiyatlara da etkisini gösterecek bir düzenlemeyi sosyal medya üzerinden bekleyen birçok vatandaş olduğu da belirtiliyor.

Editör: çağlar Sağdıç