Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Ankaragücü'ne konuk olacak!

Beşiktaş Ankaragücü

Eryaman Stadyumu'nda 23 Nisan Salı günü saat 20:30'da başlayacak bu heyecan dolu mücadeleyi ATV ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Maç Hakkında Bilmeniz Gerekenler:

Muş’ta tek hedef 2. Lig Muş’ta tek hedef 2. Lig
  • Tarih: 23 Nisan Salı
  • Saat: 20:30
  • Kanal: ATV
  • Stadyum: Eryaman Stadyumu
  • Hakem: Ümit Öztürk

Beşiktaş'ta 5 Eksik:

Siyah-beyazlılarda Onur, Semih, Zaynutdinov, Emrecan Terzi ve Tayfur Bingöl, Ankaragücü'nün cezaların kamp kadrosunda yer alamadı.

Türkiye Kupası'nda 16. Randevu:

Beşiktaş ile MKE Ankaragücü, Türkiye Kupası'nda 16. kez rakip olacak. Bu mücadelelerde Beşiktaş 9, Ankaragücü ise 3 galibiyet aldı.

Beşiktaş'ın Kupaya Yolu:

Beşiktaş kupaya 5. turdan başlayarak Eyüpspor'u 4-0, Antalyaspor'u 2-1 ve Konyaspor'u da 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Ankaragücü'nün Kupaya Yolu:

Başkent temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kadar oynadığı 5 maçta 16 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü. Kupaya 3. turdan dahil olan MKE Ankaragücü, sırasıyla Malatya Arguvanspor'u 2-0, İskenderunspor ve Çaykur Rizespor'u 3-1, Anagold 24Erzincanspor'u ise 5-1 yendi. Çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşen başkent ekibi, güçlü rakibini Ankara'da Olimpiu Morutan, Anastasios Chatzigiovanis ve Garry Rodrigues'in golleriyle 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı..

Editör: Arda KERSU