Niğde Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Meslek Danışmanlığı faaliyetlerinden “Benim Ustam Projesi” çerçevesinde bir araya geldi.

Niğde OSB Atık Su Arıtma Tesisinin kapasitesi  2 katına çıkarıyor Niğde OSB Atık Su Arıtma Tesisinin kapasitesi 2 katına çıkarıyor

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı kararı ile Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık programı çerçevesinde Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerine “Benim Ustam Projesi” uygulanmasına karar verildi.

Niğde Valiliği öncülüğünde Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında 7. Sınıf öğrencileri gelecekte yapmak istedikleri mesleklerle ilgili mektuplar yazıyor, mektup yazdığı mesleği icra eden meslek erbapları ile bir araya geliyor.

Gelecekte yapmak istedikleri Belediye Başkanlığı mesleği için mektup yazan Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri ile meslek erbabı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir bir araya gelerek Belediye Başkanlığı mesleği hakkında sohbet etti.

Öğrenciler Ahmet Kerem Çölgeçen, Filiz Ekin Alpkara ve Ahmet Mert gelecekte yapmak istedikleri Belediye Başkanlığı mesleği hakkında Başkan Emrah Özdemir’den bilgi edindi, tecrübelerini dinledi.

Kaynak: iha