Beyoğlu’nda park halinde bulunan bir minibüste, araç içerisinde içilen sigaradan dolayı yangın çıktı. Alevler çevredeki 3 araca sıçrarken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Beyoğlu Piri Paşa Mahallesi Turşucu Hüseyin Sokak’ta saat 18.00 sıralarında park halindeki bir servis minibüsünde yangın çıktı. İddiaya göre, servis aracında çocukların sigara içmesi sonucu çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevler çevresinde bulunan 3 araca daha sıçradı. Araçlardan yayılan dumanlar gökyüzünü kapladı. Otomobilinin yandığını gören şahıs, panik halinde olay yerine gelerek aracını diğer araçlardan uzaklaştırdı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangını söndürmek için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda yangın kontrol altına alındı.

Niğde’de silaj paketleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi Niğde’de silaj paketleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi

Arabası yanan Ramazan Duvan, "Ben uyuyordum. Çocuklar sigara içmek için arabaya girmişler ve ateşi söndürememişler. Minibüs alev alınca tabii ki diğer araçlar da alev aldı. Ben aracımı yanar haldeyken aşağıya getirdim. Bu kadar kurtarabildim. Araç yanıyordu tüple zor söndürebildik. Aracımın kaskosu var” ifadelerini kullandı.

Kaynak: iha