BİM'de bugün başlayan indirimler adeta bomba gibi! Özellikle 5 kg toz şeker fiyatı görenleri şaşırttı. Kilo kilo alanlar bile var!

A101'e Efsaneler Efsanesi Bir Karavan Geliyor! 2 Mayıs Kataloğu Sizlerle... A101'e Efsaneler Efsanesi Bir Karavan Geliyor! 2 Mayıs Kataloğu Sizlerle...

bim_16_9_1581486911

19 Mart BİM aktüel ürünler kataloğu indirimleri başladı. Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan BİM, yine ekonomik fiyat garantisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. BİM Aktüel 19 Mart Kataloğu ile gelen illerin fırsatlarında yok yok. Ayçiçek yağı, toz şeker, bulgur, pirinç... Bir de sofraların temel ihtiyaçları BİM markette çok ekonomik fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Peki 19 Mart BİM aktüel kataloğu ile neler geliyor? 5 kg toz şeker fiyatı ne kadar oldu?

BİM'DE DEV İNDİRİM BUGÜN BAŞLADI!

BİM marketlerinde 19 Mart'ta başlayan indirim kampanyasıyla, temel gıdalarda önemli indirimler yapılıyor. Bu kapsamda bulgur, pirinç ve şeker gibi günlük hayatta yaygın olarak tüketilen ürünler, oldukça cazip fiyatlarla satışa sunuluyor.

İşte BİM'de indirime giren ürünlerden bazıları:

·         5 Kg Toz Şeker: 139 TL

·         Bulgur: 27,50 TL

·         Tereyağı: 87,50 TL

Bu indirimler, özellikle Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle büyük bir fırsat olarak görülüyor. BİM, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerle tüketicilerin bütçesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

BİM'de 5 kg toz şeker fiyatı 139 TL'ye düştü! Bu fiyat, diğer marketlerde satılan toz şeker fiyatlarına göre oldukça uygun. Bu nedenle BİM'de toz şeker reyonu adeta talan edildi. Kilo kilo alanlar bile var!

BİM'in 19 Mart aktüel kataloğunda yer alan diğer indirimler için:

·         BİM Aktüel 19 Mart 2024 Kataloğu: URL BİM Aktüel 19 Mart 2024 Kataloğu

BİM'in indirim kampanyası 25 Mart'a kadar devam edecek. Ancak aktüel ürünler listesi ile gelen indirimler stoklarla sınırlı. Bu nedenle BİM'e gitmeyi planlıyorsanız acele etmenizde fayda var!

Editör: Ismail Usta