Düğün Çanları Çalıyor! Sektörler Sezona Hazır, Peki Çiftler ve Maliyetler Buna Hazır Mı? Düğün Çanları Çalıyor! Sektörler Sezona Hazır, Peki Çiftler ve Maliyetler Buna Hazır Mı?

 KIRLI’YA BÜYÜKŞEHİR İMZASI

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede hayata geçirdiği altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla Ordu’yu bir cazibe merkezi haline getiriyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmaları Ordu geneline yayan Büyükşehir Belediyesi, her kesime hitap eden projeleri geliştirmeye devam ediyor. Hayata geçirilen yatırımlarda vatandaşların sosyal yaşam alanı ihtiyacına cevap veren Büyükşehir Belediyesi, park çalışmalarına ağırlık veriyor.

KIRLI’DA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bu doğrultuda sakin şehir unvanıyla tanınan Perşembe ilçesinde de önemli dokunuşlarla büyük işlere imza atan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin büyük mahallelerinde biri olan Kırlı mahallesinde başlattığı çevre düzenleme çalışmaları ile mahalle merkezini modern bir görünüme kavuşturuyor.

MAHALLENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2.270 dönümlük alanda uygulanan proje vatandaşların rahatlıkla dolaşıp vakit geçirebileceği, doğal yapının korunduğu, betonlaşmadan uzak bir yeşil alan şeklinde tasarlandı. Öte yandan alan içerisindeki ağaçlarında korunacağı proje bünyesinde yürüyüş parkurları, oturma alanları, çocuk oyun grupları, çöp kovaları, ahşap giriş tag’ları, ahşap banklar, kamelyalar ve aydınlatma direkleri yer alacak.

Kırlı Mahallesindeki dere ıslahı ve çevre düzenlemeleri mahallenin çevresini daha güzel hale getirerek hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin keyifli vakit geçirebileceği bir ortamın oluşturulmasına katkı sağlayacak.

Editör: Arda KERSU