Metin: Ünlü eski İtalyan yetişkin film yıldızı Cicciolina, Ukrayna'da barışın sağlanması karşılığında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e tutkulu bir gece teklif etti. Daha önce Amerikalı sanatçı Jeff Koons ile evli olan 70 yaşındaki eski yetişkin film yıldızı, Putin'e teklifini sosyal medya üzerinden iletti. İtalyan parlamentosunda eski bir politikacı olan Cicciolina, teklifin Rusya Devlet Başkanını Ukrayna'ya barış getirmeye ikna edebileceğine inanıyor.

6741602899 78A6482Aec B

Cicciolina, sosyal medyadaki açıklamasında, "Savaşa karşı Rusya Devlet Başkanı Putin'e barış mesajım! Ukrayna ve Rus halkı barış karşılığında kendisine bir gece teklif ediyorum" ifadelerini kullandı.

Askere Gidecek Olanlar Altın Değerinde Bilgi! Askere Gidecek Olanlar Altın Değerinde Bilgi!

6Dsf5Vs2D

70 yaşındaki Cicciolina'nın bu teklifi sosyal medyada hızla popüler hale geldi ve binlerce yorum ile beğeni aldı. Cicciolina, daha önce benzer bir teklifi Saddam Hüseyin'e Körfez Savaşı'nın başlamasından önce de yapmıştı.

102

Sonuç: Cicciolina'nın bu çıkışı, Ukrayna krizi ve Rusya'nın rolü hakkındaki uluslararası tartışmaları yeniden gündeme getirdi. Ancak, bu tür kişisel tekliflerin uluslararası ilişkilere etkisi ve uygunluğu konusunda farklı görüşler bulunmaktadır.

Editör: Ismail Usta