Allah, Samsunspor taraftarına kolaylık versin, sabır versin. Ne oynadığımız oyun ne ortaya konan mücadele ne de olumlu diye nitelendirebileceğimiz bir şey var. İçeride, dışarıda, ligde, kupada yokları oynayan bir Samsunspor var ortada.
Oyun yok, mücadele yok, gol yok, puan yok. Yok, yok, yok...
Bunların ve ilk devrenin sonuna kadar böyle bir gidişatın farkında olmamıza rağmen her hafta bir umutla, her hafta bir "acaba"yla takip ediyoruz maçları. Sahada gördüğümüz manzara karşısında kahroluyoruz. Çile çekiyoruz .
Her hafta biraz daha umut kaybına maruz kalıyoruz. İçeride 4, dışarıda 5 yiyen Samsunsporumuzun yaşadığı imaj kaybı ise çektiğimiz çilenin derecesini artırıyor.
Çektiğimiz çile bir yana küme düşme mücadelesindeki seyrimiz korku verici. Kimse bu takım küme düşmez, aklımızdan bile geçirmiyoruz vs. şeklinde kendini kandırmasın. Uyarması bizden. Bu takım bu gidişle küme düşme tehlikesini fazlasıyla yaşar. Bu nedenle Balıkesir maçında şu oldu, bu oldu, o böyle oynadı, bu böyle oynadı gibi yorumlara hiç gerek yok. Artık bu yorumlar Samsunspor için çok uzak.