Samsun'da Elektrik Kesintileri Sürüyor: İlçe İlçe Detaylar

Enerji Kesintisi-2
Samsun'da 21 Mart Perşembe günü, bir dizi elektrik kesintisi yaşanacak. İşte kesintilerin detayları:

Bafra'da Kesinti

  • Tarih: 21 Mart 2024
  • Süre: 8 Saat
  • Etkilenen Mahalleler: Altınay mh., hariz mh., hüseyi̇nbeyli̇ mh., karaburç mh., keli̇kler mh., kuşçular mh., küçükkavakpinar mh., taşköprü mh., şi̇ri̇nköy mh.

Bafra'da yaşanacak kesintinin sebebi, kök binası içerisinde koruma devresine ait gerilim trafosu değişimi olarak belirtiliyor.

Havza'da Elektrik Kesintisi

  • Tarih: 21 Mart 2024
  • Süre: 3 Saat
  • Etkilenen Mahalleler: Beyören mh., ersandik mh., meryemdere mh., ortaklar mh., i̇mi̇rci̇k mh.

Havza'da da 3 saatlik bir elektrik kesintisi yaşanacak. Beyören, Ersandık, Meryemdere, Ortaklar ve İmi̇rci̇k mahalleleri etkilenecek.

Vezirköprü'de Planlı Kesinti

  • Tarih: 21 Mart 2024
  • Süre: 3 Saat
  • Etkilenen Mahalleler: Alanbaşi mh., alancik mh., aydinli mh., aydoğdu mh., ayvali mh., ağcaalan mh., bahçekonak mh., bayram mh., başalan mh., başfaki mh., bektaş mh., boruk mh., boğa mh., boğazkoru mh., büyükkale mh., devalan mh., elaldi mh., elbeği̇ mh., elmali mh., esenyurt mh., güder mh., güldere mh., kabali mh., kadiçayiri mh., kapakli mh., kaplancik mh., karkucak mh., kavakpinari mh., kizilcakoru mh., kizilcaören mh., kovali mh., kuyumcu mh., kuşcular mh., köprübaşi mh., kületek mh., küçükkale mh., mahmatli mh., meli̇kli̇ mh., meşeli̇ mh., orta mh., pazarci mh., paşa mh., sariyar mh., tatarkale mh., taşliyük mh., teberük mh., tekkekiran mh., tepeören mh., yarbaşi mh., yağci mh., yeni̇çeli̇k mh., yolpinar mh., yurtdaği mh., çalman mh., çamlica mh., çamlidere mh., çekalan mh., özyörük mh.

Vezirköprü'de Alanbaşı, Alancık, Aydınlı, Aydoğdu, Ayvalı ve birçok diğer mahallede planlı kesinti gerçekleşecek. Bu kesintinin nedeni de aynı şekilde koruma devresine ait gerilim trafosu değişimi.

Çarşamba ve Diğer İlçeler
Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı, Alaçam gibi diğer ilçelerde de elektrik kesintileri yaşanacak. Her bir kesintinin süresi ve etkilenen mahalleler ilçe ilçe belirlenmiş durumda. Planlı kesintiler, genellikle koruma devresine ait gerilim trafosu değişimleri ya da tesisat projeleri sebebiyle gerçekleşiyor.

Samsun genelinde yaşanacak bu kesintilerin süresi ve etkilenen mahalleler, vatandaşların planlarını yaparken dikkate almaları gereken önemli bilgiler arasında yer alıyor. Elektrik kesintileriyle ilgili güncel bilgilere yerel yetkililerden ve resmi kanallardan ulaşmak önem taşıyor.

Editör: Arda KERSU