Buca’da gerçekleşen Ege Muşlu İş Adamları ve Girişimciler Derneği (EGE MİGİDER) iftarında siyasi parti temsilcileri,bürokratlar ve iş dünyasından isimler katıldı. EGE MİGİDER yönetiminin evsahipliğinde düzenlenen iftar programı Buca Güler Kebap’ta gerçekleşti. 

EGE MİGİDER Başkanı Ahmet Öznur, “Bugün sizlerle birlikte bu mübarek ramazan ayında iftarında buluşmanın sevinci, heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Ege MİGİDER, kurulduğu 2017’den beri İzmir’de büyük bir özveriyle gerçekleştirdiği yatırımlarıyla sorumluluklarını yerine getirdi. Bölgesel çapta bir çok proje ve yatırımı hayata geçirdi” ifadelerini kullandı. 

Havalar ısındı, uzmanından ’boğulma’ uyarısı geldi Havalar ısındı, uzmanından ’boğulma’ uyarısı geldi

EGE MİGİDER hakkında açıklamalarına devam eden Başkan Öznur, “Üyelerimiz arasındaki işbirliği kapsamında, bölgesel kalkınmada stratejik fırsatlar ortaya çıkarttık. Yatırım sentezli güzel projelerin geliştirilmesinde öncülük ettik. Doğal olarak bu durum, üyelerimiz arasındaki bağın güçlenmesine ve üyelerimiz arasında iş birliği fırsatlarına daha kolay ulaşmasına hız kazandırdı. Bu durum sadece İzmir’de değil, bölgenin bir çok kentinde de kalkınmasına büyük katkı sağladı. Sanayi, imalat, inşaat, ticaret, turizm, eğitim hizmetleri başlıca sektörlerimizdir. Bu anlamda, öncelikli hedeflerimizden biri de; koordinasyon ve iletişim kanallarımızı derinleştirip bölgedeki siz değerli tüm iş insanlarımıza ulaşmak, paylaşımda bulunmak, önemli projelerle bölgenin kalkınmasında katkı sağlamaktır” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Editör: Ozge Ozkan