Binlerce kere lanet olsun ki bitti derken El Bab'da 2 kahraman vatan evladının daha şehit düştüğü haberi ile sarsıldık.Oysaki daha birkaç gün önce TSK'dan yapılan açıklama, yüreğimize su serpmişti.El Bab'ın DEAŞ'lı teröristlerden temizlendiği müjdesi verilmişti.Ama tehlikenin devam ettiği de biliniyordu.Çünkü DEAŞ'lılar El Bab'da direnirken birçok yere de EYP (el yapımı patlayıcı) yerleştirmişti.Fırat kalkanı harekatının en hassas noktalarından birisini oluşturan El Bab operasyonu, Türk ordusunun gücünü herkese göstermiştir.Ama bu zor süreçte o harekata katılan bazı askerlerimizin şehadet haberleri ise ülke genelinde yüreklerimize ateş düşürmüştür. Umuyoruz ki El Bab'dan bir daha şehit haberi almayalım. Hiçbir annenin yüreğine bir daha El Bab'dan şehit ateşi düşmesin.

24 Şubat 2017…TSK'dan yapılan açıklamada, DEAŞ terör örgütü tarafından yola önceden döşenmiş EYP'nin patladığı sırada 2 askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı duyuruldu.Şehit kahraman askerlerin isimleri ise İs.Asb.Kd.Çvş. Hasan Çoban 26 yaşında (Balıkesir)ve İs.Uzm.Onb. Selman Çelik 23 yaşında (Kütahya) olarak paylaşıldı.Hiçbir tarifi olmayan şehit acısı sadece düştüğü adresleri yakmakla kalmıyor, bütün ülke bu acıyla sarsılıyor. Yüreği yanan bütün insanlar, artık bu son olsun demeye devam ediyor…Ne ülkemizin Güneydoğusundan ne de Suriye'den gelecek şehit haberlerine artık tahammülümüz kalmadı.Vatan evlatlarını kendi ellerimizle sıra sıra kara toprağın kara bağrına yatırmaya gönlümüz razı değil.Ne dayanacak gücümüz ne de dayanacak kalbimiz kalmadı.Anaların ,babaların,eşlerin ,çocukların,kardeşlerin yüreğine şehit ateşinin düşmesi, kolay katlanılacak bir acı değil.Vatanını ,bayrağını,milletini seven vatan evlatları şehit düşerek büyük bedeller ödemeye devam ediyor.Hiç şüphesiz ödenen bedeller boşuna değil.Ne bu bedelleri görmezden gelebilir ne de bu asil kahramanları unutabiliriz.Bu ülkede hep birlikte şehit ateşi ile yanıyoruz.Ama şunu da biliyoruz ki, Fırat Kalkanı operasyonu Türkiye'nin güvenliği ve huzuru için kaçınılmaz olmuştur. Sınırlarımızdaki terör unsurları temizlenmeden ne PKK'dan ne de DEAŞ'tan kurtulabiliriz.Bütün terör örgütlerini ve bütün teröristlerini sınırlarımızdan süpürmek zorundayız.

Ortak dileğimiz Şehit İs.Asb.Kd.Çvş. Hasan Çoban 26 yaşında (Balıkesir) ve Şehit İs.Uzm.Onb. Selman Çelik 23 yaşında (Kütahya) Suriye'nin El Bab kasabasından gelen son şehitlerimiz olsun.Dahası hiçbir yerden şehit gelmesin.Türkiye'de yaşayan herkesin vatandaş olsun ,olmasın huzur ve güvenlik içerisinde özgürce yaşamaya hakkı var.Doğru huzurun da güvenliğin de bir bedeli var.Biliyoruz ki Türkiye bunu fazlası ile ödedi.İşte bu yüzden yeter artık diyoruz... Şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve Yüce Türk milletine sabır diliyoruz.Şehitlerimizin mekanları cennet ruhları şad olsun.