Beşiktaş'tan flört uygulamasındaki profilinin ortaya çıkmasının ardından ayrılan 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Emirhan Delibaş, Belarus Premier Lig lideri Dinamo Minsk ile deneme antrenmanlarına başladı.

2023-2024 sezonunda 5 farklı teknik direktörle çalışan Beşiktaş, ligde 30 hafta sonunda 46 puanla 4. sırada yer alıyor. Yönetim ve taraftarlar, istikrarsız sonuçlardan ve kupasızlıktan oldukça mutsuz.

Geçtiğimiz ay sözleşmesi feshedilen Emirhan Delibaş, Belarus'un Dinamo Minsk takımıyla deneme antrenmanlarına çıkıyor. Belarus muhabiri Nikolai Ivanov'un haberine göre, Emirhan beğenilmesi durumunda Belarus ekibiyle sözleşme imzalayacak.

Emirhan Delibaş'ın bir flört uygulamasında profil oluşturduğu iddiası, Beşiktaş taraftarlarının tepkisine neden olmuştu. Bu tepkilerin ardından Beşiktaş, Emirhan ile yollarını ayırmıştı.

Emirhan Delibaş'ın Dinamo Minsk'te başarılı olması halinde Belarus futboluna adım atabilecek. Beşiktaş'tan ayrılışı üzücü olsa da, Emirhan'ın yeni bir ligde kendini kanıtlama şansı yakalaması sevindirici.

Beşiktaş'ın kupasız bir sezon geçirmesi yüksek ihtimal. Taraftarlar, Fernando Santos yönetimindeki son 3 maçtan da mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Emirhan'ın Beşiktaş'tan Ayrılışı Hakkında:

Emirhan Delibaş'ın flört uygulamasında profil oluşturması, Beşiktaş taraftarları tarafından etik dışı bir davranış olarak değerlendirildi. Bu durum, Emirhan'ın Beşiktaş'tan ayrılmasına neden oldu.

Emirhan Delibaş'ın Dinamo Minsk ile deneme antrenmanlarına çıkması, Beşiktaş'tan ayrılışının ardından yeni bir sayfa açmak için attığı bir adım. Emirhan'ın Belarus futbolunda başarılı olması ve Beşiktaş'tan ayrılışının acısını unutturması dileğiyle.

Editör: Ismail Usta