Samsunspor bu akşam kelimenin tam anlamıyla bir final maçına çıkıyor. Bu maç öncesinde oynadığımız maçlar da final gibi maçlardı. Ama bu maçın gibisi mibisi yok.Tam bir final.
Samsunspor, play off oynamak istiyorsa bu maçı almalı. Ötesi yok.Mutlak 3 puan şart.Beraberlik bile yetmeyebilir.İkili averajda Balıkesir bizden iyi. Mağlubiyet durumunda ise yoruma gerek bile yok.
Son 4 deplasman maçını hedefe oynayan takımlarla oynayan ve hiçbirini kazanamayan Samsunspor, birçok fırsatı tepmişti.Hele Giresun mağlubiyetiyle kaçırılan fırsatı anlatmaya gerek bile yok.Ama Allah'ın sevgili kullarıyız ki elimize bir fırsat daha geçti.
Balıkesir takımını yen,play off için rezervasyon yaptır. Bilet için son iki haftayı ve Elazığ takımını bekle. Yani an itibariyle ipler bizim elimizde.
Eminim Samsunsporlu futbolcular ve teknik heyet de bu hayati durumun farkında. Bu bilinçle sahaya çıkacaklar ve mücadele edecekler. Bu bilinçle terlerinin son damlasına kadar dökecekler. Ellerinden geleni değil daha fazlasını yapacaklar, yapmalılar.
Bu lig zaten mücadele ligi .Takımların birbirinden aman aman farkları yok.Farkı mücadele , azim, istek, hırs ortaya çıkarıyor.
Bu unsurları sahaya yansıttığımızda, bizi sonuca götürecek etkili silahlarımız var zaten.
Son iki yılda iki play off finali oynamış bu takımın oyuncuları bu 3 puanı alacak iradeyi de ortaya koyacaklardır.
Yapmalılar.
Alıp gelmeliler.
Bunu başarabilirler.
Başarmalılar.
Çünkü gibisi mibisi yok "final" e çıkıyorlar.