Bu vatan toprağın kara bağrında
Sıra dağlar gibi duranlarındır.
Bir tarih boyunca onun uğrunda,
Kendini tarihe verenlerindir.

Karadeniz üst üste şehit acısı yaşamaya devam ediyor. Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında teröristlerin şehit ettiği 16 yaşındaki sivil şehit Eren Bülbül'ü 12 Ağustos 2017 günü Maçka'da cennete uğurladık. Batman'da PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılması sonucunda 2 asker şehit oldu. Askerlerden birisi Samsun Bafralı Uzman Onbaşı Şahan SEZER. Uzman Onbaşı Şahan Sezer'in acısı, sadece Samsun'u değil, Karadeniz'le birlikte bütün ülkeyi yaktı. Şehit acısıyla Türkiye yanıyor. Şehitlerimizin acısının hiçbir tarifi yok. Ciğerimiz yanıyor ,canımız acıyor. Askerimize, sivil vatandaşımıza tuzak kuran bütün hainlerin ve bütün teröristlerin kökü kurusun. Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer göreve başlayalı daha bir hafta olmuştu. Uzman Onbaşı Şahan Sezer kime hangi kötülüğü yapmıştı, kimin insanca yaşamasına engel olmuş ,kimin canına kast etmişti? Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer kimsenin huzuru bozulmasın, kimsenin canı yanmasın, kimse cahil kalmasın ,kimse evini yerini köyünü, işini terk etmesin ,herkes huzur içinde yaşasın diye canını milletine ,devletine ,bayrağına siper yapmıştı . Şehit askerimizin görevi buydu. Bu yüzden hainler tuzak kurup kalleşçe şehit ettiler. Bu güzel askerimize bu tuzağı kuranların Allah belasını versin. Şehidimize dua, hainlere de lanet okuyoruz.

Samsun evlatlarını şehit vermeye devam ediyor. Ülke olarak zor bir sınavdan geçiyoruz. Gerçekten bu sınav, hepimiz için çok zor. Çünkü ciğerparelerimizi, evlatlarımızı, kardeşlerimizi, babalarımızı, akrabalarımızı ,dostlarımızı, komşularımızı şehit veriyoruz. Şehit acısının merkezinde olmak kolay değil. O anneler, o babalar, o kardeşler canlarını kendi elleriyle kara toprağın kara bağrına teslim ediyor. Siz onların ayakta durduklarına bakmayın, için için yanıyorlar. İnadına dik durup hainlere meydan okuyorlar. Dik durmak kolay değil. Acı tarifsiz, yürekler alev alev yanıyor. Acının merkezinde olup içi acımayan canı yanmayan var mı? Daha ne kadar vatan evlatlarını Türk Bayrağı'na sarıp cennete uğurlayacağız? Elbette cennete uğurladığımız şehitlerimizle gurur duyuyoruz. Bütün şehitlerimizin mekanı cennet ,ruhu şad olsun. Samsun Bafralı şehidimiz Uzman Onbaşı Şahan Sezer evladımızı, kardeşimizi Bafra'nın Çetinkaya Mahallesi'nden binlerle cennete uğurladık. Başımız dik, alnımız açık şehidimizle gurur duyuyoruz…

Güle güle yiğit asker. Güle güle Uzman Onbaşı Şahan Sezer. Allah ailene sabır versin. Annesinin güzel askeri mekanın cennet olsun, ruhun şad olsun. Sen hepimizin evladısın. Hepimizin şehidisin. Gururumuzsun, kahramanımızsın. Unutmuyoruz unutturmuyoruz. Tek kelimeyle milletçe minnettarız..