İçimizdeki trafik teröristleri, 5 Kasım 2017 günü ülkemizin başkenti Ankara'da şehrin göbeğinde, belden aşağısı tutmayan PKK ile silahlı mücadelede Güneydoğu'da gazi olan terör gazisi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve sol bacağını kullanamayan gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş ve ailelerine saldırdı. Ankara'da trafik teröristleri tarafından kahraman 2 gazimize ve yanında bulunan ailelerine yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırı, tam anlamıyla büyük bir vicdansızlık ve vefasızlıktır.

Kim hangi gerekçe ile olursa olsun, trafikte bu tür bir saldırıyı herhangi bir insanımıza karşı gerçekleştiriyorsa; bu sadece magandalık değil ,aynı zamanda trafik teröristliğidir. Güneydoğu gazisi olduğu bilinen ve yanında ailesi ve küçük çocuğu olan gazilerimize ve yanındaki küçük çocuğuna dahi el kaldıracak kadar çirkinleşmek, asla kabul edilemez bir durumdur. Bu magandalığın bu trafik teröristliğinin yasalarımızda cezası nedir bilmiyorum. Ama şundan eminim ki bütün Türkiye, bu çirkin olayı şiddetle lanetliyor ve bu olayı gerçekleştirenlerin ne kadar vicdansız ve vefasız olduklarını biliyor. Hangi insan hangi vicdan sahibi bir Güneydoğu gazimizin 2 yaşındaki çocuğunu dövebilir? Bu kadar mı insanlığımızı yitirdik? Bu saldırganların yaptıkları en ağır cezayı hak etmektedir. Bu noktada adalete sonsuz güveniyoruz. Doğrusunu söylemek gerekirse gazilerimize ailesinin yanında saldırmak, küçük çocuğunu dahi dövmek insanlığın bittiği noktadır. Bu gaddarlığı, bu vicdansızlığı yapanların teröristlerden farkı nedir? Yol verme tartışmasını kabına sığmaz bir öfkeye dönüştüren 4 trafik magandasının kahraman gazilerimize ve yanındaki ailelerine yönelik saldırganlıkları, tam bir cinnet halidir. Bu olay sadece gazilerimize değil hiçbir insanımıza yapılmaması gereken aşağılık bir olaydır. Ben insanım diyen hiç kimse, bu saldırganlığı yapmaz ve yapmaz. Bu çirkin olayı yapanlar, iyi sorgulanmalıdır. Eğer bu yapılmazsa, benzer olaylara kapı açık bırakılır. Terör gazileri bizim için canlarını ortaya koyarak vücutlarını bizim zarar görmememiz için siper yapmış kahramanlardır. Bugün bu coğrafyada al bayrağımızın gölgesinde rahat ve huzur içerisinde yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz .Bunu unutan vefasızlar ve vicdansızlar; ancak böyle çirkin bir saldırıyı gerçekleştirebilir. Bu olayın bence başka bir açıklaması yoktur. Gazisini tanımayan, şehidine saygısı olmayan insanlardan her şey beklenir. Ama biz onlar bu fırsata vermeyeceğiz. Bu Türk milleti, gerektiğinde gazisine, şehidine zırh olmayı bilir. Çirkinleşmekte sınır tanımayanlar, bunu da unutmasın.

Türkiye'nin başkenti Ankara'nın göbeğinde 2 kahraman gazimize ve ailesine saldırma yarışına giren 4 trafik magandasını şiddetle lanetliyor ve kınıyorum. Umuyor ve diliyorum ki hak ettikleri cezayı alırlar. Bir daha da bir başka maganda ,bir başka trafik teröristi bu tür çirkinlikler yapmaya kalkmaz. Terörle mücadelede gazi olan Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay'a, Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş'a ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum... Gazilerimiz unutmasınlar ki yüce Türk milleti, her zaman yanlarında olacaktır.