Geride güzel izler bırakarak ,10 yılı dolu dolu yad etmek her gazeteye nasip olmaz.Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun 27 Kasım 2015 tarihli köşe yazısını, “Dün gibi…” başlığı altında yazmış. Ne de çabuk geçiyor yıllar... Sanki Dün gibi ama tam 10 yıl geçmiş aradan...” diyerek Haber Gazetesi nin son 10 yılını anlatmış. 10 yıldır güzel izler bırakarak yerelde bölgesinin en çok okunan, en güçlü gazetesi olarak her sabah okuyucuları ile buluşan tek gazete Haber dir. Bu gerçeği kimse inkar edemez.

10 yıl boyunca başarı çıtasını sürekli yükselten yerel bir gazete olarak Haber Gazetesi nin saygınlığını ve tarafsızlığını koruması; hem Karadeniz hem de Samsun için ayrı bir gurur kaynağıdır. Yerelde çok sesli ve tarafsız olmak kolay değildir. Kırmadan, dökmeden, iftira çamuru atmadan doğruları paylaşmak dertleri ,sorunları masaya yatırmak güzel izler bırakmak için her gazetenin izlemesi gereken önemli bir yoldur.Eğer o yol bir yerlere saparsa, güzel izler bırakmak imkansız olur.Toplumda güzel izler bırakmak ,Haber yazmışsa doğru yazmıştır dedirtebilmek en idealidir.Sorun yaratmak için değil ,sorunların doğru teşhisine ve çözümüne katkı sağlamak için Haber’de haber yapmak,köşe yazısı yazmak güzel izler bırakmaktır.27 Kasım 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan Haber Gazetesi ailesinin bölgesinde doğru ve tarafsız habercilik yaparak başarısını artırdığına yaşayarak tanıklık ediyoruz.11. yaşına giren yerelin bölgesinde sesi olan Haber Gazetesi ,doğru ve tarafsız haber çizgisinde her zaman takdirle anlatılacak ve gösterilecektir. İşte buna güzel iz bırakmak diyebiliriz.Haber Gazetesi nin nacizane bir köşe yazarı olarak bundan elbette gurur duyuyorum.Yalanın, iftiranın olmadığı bir gazetede yazmak hepimiz için bir onurdur.

Haber’i ‘Haber ‘olarak okuyucuları ile buluşturan ,güzel izler bırakmasına basımından, dağıtımına,mutfağından ,vitrinine katkı sunan herkesi kutluyorum.Haber’le birlikte nice yıllara…