Canik Hasköy Cumhuriyet Okulu yöneticileri, Belediye Başkanı Osman Genç'e Osmanlıca yazan bir hat süslemesi sundu.

BELEDİYE DESTEK VERDİ
Samsun'un Canik İlçesi'nde belediyenin okullara yönelik eğitim desteği sürüyor. Canik Belediyesi, son olarak Hasköy Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki tadilat çalışmalarına destek verdi. Okul yönetimi de başkan Osman Genç'i ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

MAARİFSİZ MİLLET YAŞAYAMAZ
Canik Hasköy Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ümmet Öngör ile Müdür Yardımıcısı Yakup Arslan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Okul yöneticileri Başkan Genç'e, üçgen hat çalışmasıyla üzerinde Osmanlıca, 'Maarifsiz millet yaşayamaz' yazılı tablo hediye etti. Müdür Yardımcısı Yakup Arslan tarafından hazırlanan tabloyu çok beğendiğini söyleyen Başkan Genç, "İlçemizdeki okullarımıza desteğimiz bundan böyle de sürecek. Yaşadığımız ilçemizin, ilimizin sağlam bir geleceğe emin adımlarla ilerlemesi ancak çok iyi bir eğitim ile mümkün olur" dedi.

Okul Müdürü Ümmet Öngör de yaptığı açıklamada, "Okulumuzun dış cephesi tamamen yenilendi. Ayrıca yepneyi ve modern bir konferans salonumuz oldu. Her iki çalışmaya da sayın başkanımız Osman Genç büyük katkı sağladı. Ona ne kadar teşekür etsek azdır" diye konuştu.